Bulvár, celeb

2011.03.23. 16:07

Fenékvillantást utánzott Paris Hilton

<p>Paris Hilton egy teniszezőnő - mára világhíressé vált - meztelen fenékvillantását utánozta le.</p>

Ma már 53 éves Fiona Walker, a háromgyermekes édesanya, akiről a 70-es években készült egy merész, mára ikonikussá vált fotó: egy taniszpályán háttal halad a háló fele a fiatal lány, kezében ütővel és mini sportruháját a fenekénél magasra húzva teszi láthatóvá teljesen meztelen fenekét. A kép egy naptárban is szerepel, ami az egyik legnagyobb példányszámban eladott ilyen jellegű kiadvány a mai napig. Érdekes, hogy Fiona Walker nemrégien - hosszú évtizedek után - engedte magát újra lefotózni, s ezzel visszahozta a köztudatba ezt a fotót.
Talán ezt írigyelte el Paris Hilton, akiről teljesen azonos beállítással készült egy ugyanilyen fotó, amikor a napokban partnerével, Cy Waits-el teniszeztek a szőkeség Beverly Hills-i otthonához tartozó pályán. Mindez nem lehet véletlen... A 30 éves örökösnő feneke azonban közel sem fest olyan jól, mint a teniszezőnőről készült kép, s a szőke celeb nem is merte bevállalni a fedetlen feneket, egy fehér francia bugyit villantott a fotósoknak...
- MON -

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

 


 

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!