Bulvár, celeb

2011.01.14. 09:14

VV Éva megmutatta pucér melleit

<p>Úgy látszik a győzelem mindent megér a Valóvilla törtető Évájának, olyannyira, hogy feledhető melleiről ledobta a textilt.</p>

Két nap múlva a két Törtető, Ildi és Éva ismét megküzd egymással. Nem csoda, hogy a Villában igazi "kampányhangulat" van.

Alekosz és Éva közt érdekes kapcsolat van kialakulóban. Tegnap hallhattuk, amint Okostojás monológjában kifejti, ő csak Éva javát akarja. Ennek ellenére a mai Összefoglalóban azt láthattuk, hogy a Tordasról érkezett Ildit bíztatta... Miután kellőképp felidegesítette Évát, Alekosz szívhez szóló levelet írt neki. A lány könnyes szemmel olvasta a sorokat, majd egymás nyakába borultak.

A Párbajra készülő lányok feladatot kaptak: fél órájuk volt, hogy a konyhában található alapanyagokból készítsenek valami finomat. A két ételt aztán szakértő zsűri értékelte a NekedValó adásában. Végül Éva alkotása győzött.
A többi lakó sem maradt feladat nélkül. Nekik érvekkel kellett alátámasztaniuk, hogy miért szurkolnak Évának vagy Ildinek, illetve melyiküket várják vissza a Párbaj után.

Közeleg a nagy összecsapás, a Villalakók eddig zöld, illetve lila pólókkal fejezték ki, melyik párbajozó mellett állnak. Most pedig kampányfilmeket forgattak Ildiről és Éváról.
A céltudatos vetélytársak a tűzhely mellett már megmutatták tudásukat, most a táncparkett következett.

Egy úgynevezett "riszaviadalban" mérkőztek meg, és Éva igen keményen feladta a leckét Ildinek: ledobta a textilt, megmutatva meztelen melleit, ezt pedig már nem volt könnyű überelni...

Az aktuális online-szavazás során most arról lehetett dönteni, hogy melyik Törtetőnek tartsanak búcsúebédet a Párbaj előtt barátai. A legtöbben Évára voksoltak.
Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!