Bulvár, celeb

2011.01.11. 12:37

Michael Douglas kigyógyult a rákból?

<p>Michael Douglas több, mint 15 kilót fogyott a kezelések alatt, s láttunk róla olyan képeket, ami alapján sokat már nem jósoltunk volna neki... De a neves színész most úgy érzi: legyőzte a rákot.</p>

"Eltűnt a tumor" - jelentette ki a 66 éves Michael Douglas az NBC Today műsorában a minap. A színészről tavaly nyáron derült ki, hogy gégerákja van, s azóta több információ is napvilágra látott állapota súlyosbodásáról, amit azok a képek is alátámasztottak, amik láttatni engeték, mennyire ijesztően leromlott az állapota a kezelések alatt. A színész több, mint 15 kilót fogyott és minden porcikáján látszik, hogy mennyire megviselte a kór.

De azt állítja: az alapján, amit tud erről a betegségről, legyőzte a rákot. Néhány kilót is magára szedett, a napokban pedig a tengerparton szörfözve kapták rajta, ahol még mindig ijesztően nézett ki, de már láthatóan életerősebb volt, mint az elmúlt hónapokban.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!