Bulvár, celeb

2010.10.03. 15:19

Könnyezve ment haza rákos férjéhez Catherine Zeta-Jones

<p>Könnyeivel küszködve, meggyötörten érkezett New Yorkba Catherine Zeta-Jones.</p>

A színésznőt férje, Michael Douglas egyik orvosa kérte meg, hogy térjen haza Nagy-Britanniából - közölte vasárnap a Sun online száma. Az amerikai színésznél augusztusban diagnosztizáltak torokrákot. A brit bulvárlap szerint a 41 éves színésznő láthatóan letört volt, amikor hazaindult a New York-i reptérről.

Augusztusban állapították meg az orvosok, hogy a 66 éves filmsztárnak, Michael Douglasnak torokrákja van. A Sun szerint a család egyik barátja azt mondta: "Az orvos beszélt Catherine-nek Michael állapotáról, és azt is mondta, hogy Michael azt akarja, a felesége vele legyen." A brit bulvárlap szerint a British Airways egyik munkatársa azt mondta, hogy amikor Catherine Zeta-Jones beszállt a gépbe a londoni Heathrow repülőtéren, "az asszony sírt, de látszott rajta, hogy erősen próbálja tartani magát."

 

Douglas hónapokon át járt az orvosokhoz torok- és fülfájdalmai miatt



Szeptember elején Catherine Zeta-Jones azt mondta az amerikai People magazinnak adott interjújában, hogy dühös, amiért az orvosok későn fedezték fel férje, Michael Douglas daganatos betegségét. A színésznő közölte: Douglas hónapokon át járt az orvosokhoz torok- és fülfájdalmai miatt, mielőtt augusztus elején felfedezték volna a diónyi daganatot. "Minden lehetőséget megvizsgáltak, és semmit sem találtak. Tudtam, hogy van valami. Ő is tudta" - mondta Zeta-Jones.

 

 

Michael Douglast már kezelik kemoterápiával



Michael Douglast már kezelik kemoterápiával. A filmsztár többször kijelentette: 80 százaléknyi esélye van arra, hogy túlélje a négyes stádiumban lévő daganatot. "Gyógyítható betegségként tekintek rá. Ez egy harc, és le fogom győzni" - mondta optimistán a színész, aki ráadásul - feleségével ellentétben - nem mérges az orvosokra. Mint mondta, nem hibáztat senkit.

 

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!