Bulvár, celeb

2010.10.14. 07:21

Kinizsi Ottó távozik a Barátok köztből

<p>A két népszerű színész egy időre biztosan búcsút int a Mátyás király térnek.</p>

Kakasy Dóra és Kinizsi Ottó, a Barátok közt Weidner Nikije és Balassa Imréje távozik a sorozatból. A képernyőn ma este láthatják utoljára a nézők, utána ugyanis búcsút intenek a Mátyás király térnek.

A sorozat szerint Niki és Imi boldog párkapcsolatban éltek hónapokon át, ám valami mindig megkeserítette életüket. Már a kapcsolat elején furcsa dolgok derültek ki Nikiről, például: több éven keresztül drogfüggő volt, de ha ez nem lenne elég, az is kiderült, hogy a testvérének hit Kamilla, nem is testvére, hanem a lánya.

Imi azonban mindvégig kitartott szerelme mellett, még akkor is, mikor ismét függő lett. Ám amikor Niki megcsalta, azt nem tudta megbocsájtani, összepakolt és elköltözött a szerelmi fészekből.

Szerelmük azonban úgy látszik, mindent legyőz és kibír, mert hosszú idő után ismét egymásra találtak. Imi ugyanis rájött, hogy nem tud Niki nélkül élni és megkérte a kezét. A határtalan boldogságot azonban csak Kamilla elhelyezési pere és Imi apukájának a levele árnyékolta be. A lánykérés után Imi kapott egy levelet édesapjától, hogy halálos beteg, és arra kéri, hogy halála előtt látogassa meg Szerbiába.

Niki nem szeretné ismét elveszíteni szerelmét, úgyhogy Imivel tart Szerbiába, de mi lesz Kamillával? Ő az apukájához kerül? A visszaszámlálás megkezdődött, pár óra és mindenre fény derül.

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!