BOON Sziréna

2019.04.06. 16:37

Példát mutattak mentésből Varbón

Varbó - Katasztrófavédelmi ifjúsági versenyt rendeztek a Varbói-tónál.

Varbó - Katasztrófavédelmi ifjúsági versenyt rendeztek a Varbói-tónál.

A nagy múltra visszatekintő rendezvény immár huszonhat éve biztosít lehetőséget a diákoknak arra, hogy játékos formában, életkori sajátosságoknak megfelelően adjanak számot a veszélyhelyzeti, illetve az ön és más személy mentéséhez szükséges ismeretekből.

Csütörtökön délelőtt is öt elszánt általános és négy középiskolai csapat állt a rajtvonalhoz, hogy elméletben és gyakorlatban is bizonyítson a verseny kilenc állomáshelyén.

Továbbjutottak

A versennyel az általános és középiskolai kategória nyertesei jogosultságot szereztek arra, hogy az országos döntőn képviseljék Borsod-Abaúj-Zemplén megyét. Általános iskolás csapatok között az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola „PARÁZS” csapata bizonyult a legjobbnak. A legügyesebb középiskolás csapat a Tokaji Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium „TŰZHÁNYÓK” elnevezésű csapata lett.

ÉM


[related-post post_id="4194776"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!