BOON Sziréna

2018.08.01. 15:04

Több helyen vezetett szurkáláshoz az indulat Borsodban

Hernádnémeti, Mezőzombor, Miskolc - Három esetben is csak a szerencse mentette meg az áldozatok életét.

Hernádnémeti, Mezőzombor, Miskolc - Három esetben is csak a szerencse mentette meg az áldozatok életét.

Úgy tűnik a nagy hőség sokakra nincs jó hatással, emiatt több helyen is szurkáláshoz vezetett az indulat.

Hernádnémetiben a trafikrablásnál nem történt komoly baj. Komolyabb lett egy vita vége Mezőzomboron, ahol életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség egy 30 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított Mezőzomboron, a Kölcsey Ferenc utcában előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta a vitapartnerét, aki korábban megütötte őt, így védekezése szerint veszélyben érezte magát.

Miskolcon pedig egy egészen döbbenetes eset történt, amelynél szerencsére „kéznél voltak” a rendőrök, és nagy valószínűség szerint életet mentettek. Itt súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 48 éves helyi férfival szemben, aki az Andrássy utcán előzetes szóváltást követően megütötte, megrúgta élettársát, majd a földre került nőt megpróbálta megszúrni.

A véletlenül éppen arra haladó nyomozók látva az esetet azonnal kiugrottak a kocsiból és földre vitték a támadót, megmentve ezzel a sértett életét.

ÉM-HI


[related-post post_id="3937602"]

[related-post post_id="3937385"]

[related-post post_id="3937014"]

[related-post post_id="3937005"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!