BOON Sziréna

2018.02.26. 14:45

Életfogytiglant is kaphat a kenézlői gyilkos

Miskolc, Kenézlő - Előzetes letartóztatásban a kettős emberölés gyanúsítottja.

Miskolc, Kenézlő - Előzetes letartóztatásban a kettős emberölés gyanúsítottja.

Hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte a Miskolci Járásbíróság azt a férfit, aki – a gyanú szerint – Kenézlőn élettársát és annak testvérét bántalmazta olyan súlyoson, hogy belehaltak a sérülésekbe.

Egy fadarabbal sújtott le

Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult nyomozás a gyanúsított férfival szemben, mivel a megalapozott gyanú szerint február 12-én élettársa testvérének kenézlői házában bántalmazta a két nőt egy fadarabbal.

Az ingatlanba a férfi néhány héttel korábban költözött ideiglenesen. Aznap este vita alakult ki a gyanúsított és élettársa között, mert a férfi féltékeny volt, és a vita közepette támadt a két nőre. A megtámadott nők a helyszínen életüket vesztették. Ezután a férfi a lakás ajtaját belakatolta és rokonaihoz ment. Másnap mentőt hívtak hozzá, mert irracionálisan viselkedett, zavart volt, kényszerképzetei támadtak és pszichiátriára szállították. Onnan néhány nap múlva saját felelősségére távozott és őrizetbe vételének napján mondta el fiának, hogy mi történt.

Rács mögé kerül

A gyanúsított bűnösség megállapítása esetén akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető, a várható büntetés miatt fennáll a veszélye annak, hogy a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne. A bűncselekmény pontos körülményeinek megállapítása a további nyomozás feladata, ezért feltehető az is, hogy a tanúk befolyásolásával a bizonyítást megnehezítené vagy veszélyeztetné.

ÉM-SZB


[related-post post_id="3776755"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!