BOON Sziréna

2018.02.14. 14:38

Busz és kukásautó az árokban a bükkszentkereszti úton!

Bükkszentkereszt, Miskolc - A folyamatosan szakadó hó miatt egyre rosszabb állapotba kerül az út a település felé.

Bükkszentkereszt, Miskolc - A folyamatosan szakadó hó miatt egyre rosszabb állapotba kerül az út a település felé.

Délelőtt még csak néhány fa kidőlése okozott gondot a Bükkben, amelyet a Közútkezelő és a katasztrófavédelem munkatársai megoldottak. A havazás miatt azonban az út egyre rosszabb állapotba kerül, annak ellenére is, hogy a közút hótolói dolgoznak rajta.

Különösen a Hollóstetői Hegyi kemping után romlik a helyzet, dél előtt egy kukásautó csúszott le az útról, és várta a műszaki mentést, míg legfrissebb információink szerint a Répáshuta és Bükkszentkereszt között közlekedő autóbusz is az út menti árokban kötött ki, így ott is műszaki mentésre van szükség.

A forgalom rendőri irányítás mellett halad.

A balesethez a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik drótkötél segítségével kivontatták a járművet az árokból. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Közben az ágak is egyre inkább meghajlanak a hó súlya alatt, így félő, hogy - ha nem áll el a hó - később még újabb ágtörések, fakidőlések lehetnek a területen. Mindenki óvatosan induljon útnak, és csak az közlekedjen arra, akinek ott van dolga és elkerülhetetlen számára, hogy autóba üljön!

ÉM-HI


[related-post post_id="3766765"]

[related-post post_id="3767160"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!