BOON Sziréna

2017.09.19. 13:19

Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét

Miskolc, Szerencs - Közérdekű üzem működésének megzavarása lehet a vád a „levélbetyár” ellen.

Miskolc, Szerencs - Közérdekű üzem működésének megzavarása lehet a vád a „levélbetyár” ellen.

Egy 62 éves szerencsi férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy „gyanús fehér porral” megtöltött borítékot adott fel a múlt héten két alkalommal is a szerencsi postahivatalon keresztül. Alapos a gyanú arra is, hogy az ő által küldött levél okozott riadalmat múlt pénteken és e hét hétfőn is a NAV miskolci épületében.

A szerencsi posta dolgozói először szeptember 13-án, majd egy nappal később is találtak fehér poros borítékot. A rendőrség és a katasztrófavédelem speciális egységei lezárták, kiürítették az épületet és környékét. A vizsgálat során kiderült, hogy a borítékban található fehér por ártalmatlan.

Ugyanilyen eseménysor történt 15-én és 18-án Miskolcon, a NAV épületében, ahol ugyancsak gyanús fehér por találtak levelekben.

A megyei rendőr-főkapitányság által ismeretlen tettes ellen indított nyomozás során letartóztattak egy 62 éves szerencsi férfit, aki ellen „közérdekű üzem működésének megzavarása” miatt folyik az eljárás.

ÉM-SZB


[related-post post_id="3616514"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!