BOON Sziréna

2017.06.27. 22:49

Panzió és étterem lángolt Mezőkövesden

Mezőkövesd - Mindenki ki tudott menekülni Mezőkövesd egyik legkedveltebb étterméből, amikor kigyulladt annak tetőszerkezete.

Mezőkövesd - Mindenki ki tudott menekülni Mezőkövesd egyik legkedveltebb étterméből, amikor kigyulladt annak tetőszerkezete.

Kigyulladt a Zsóry üdülőterületen lévő Rózsa Étterem és Panzió tetőszerkezete kedden este. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, s megfékezték a lángokat. Úgy tudjuk, a tűzből a bent lévők nem érzékeltek semmit, a személyzetet járókelők értesítették, majd szóltak a tűzoltóknak is. Szerencsére senkinek sem esett baja.

- Nem voltam itthon, mire megérkeztem, leégett a tető. Valószínűleg zárlat okozta a tüzet, talán egy klímaberendezés - mondta a panzió tulajdonosa, Nyulászi Ottó.

- Húsz vendég volt bent, mindenkit kimenekítettünk. El tudjuk helyezni őket, de sajnos a csomagok bent maradtak. Reméljük, valamit meg tudunk belőlük és az iratokból megmenteni. Biztosítás van a házra, de a működés megáll - mondta az egyik legkedveltebb kövesdi vendéglátóhely tulajdonosa.

- Éppen a levest ettük, amikor szólt a felszolgáló, hogy ki kellene menni, mert tűz ütött ki - mondta Szilágyi László. Felesége elárulta, másodszor vannak itt, az értékeik a szobában maradtak és odavesztek, egy nyolcfős társaság vendéglátója volt, nála volt készpénzben a nyaralásuk költsége. Minden bent maradt. A legnagyobb probléma az volt azonban, hogy mindenkinek szüksége volna az esti gyógyszerre, de a mentősök azt mondták, menjenek Mezőkövesdre felíratni, de nem mehettek, hiszen még a rendőrségnek föl kellett vennie a jegyzőkönyvet. Egy másik vendég hozzáfűzte, iratok nélkül nem tudja, fölírják-e nekik a szükséges gyógyszereket.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!