BOON Sziréna

2017.03.21. 10:36

Tovább kényszergyógykezelik a miskolci erőszaktevőt

Miskolc - Idős szomszédjával erőszakoskodott, majd az út közepén hagyta magatehetetlenül.

Miskolc - Idős szomszédjával erőszakoskodott, majd az út közepén hagyta magatehetetlenül.

A Miskolci Törvényszék fenntartotta az ideiglenes kényszergyógykezelését annak a férfinak, akit bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett testi sértés bűntette és más erőszakos bűncselekmények elkövetésével vádol az ügyészség.

Maradandó fogyatékosság

Mint írtuk, 2016. február 23-án hajnalban Miskolcon, a Csabai kapuban lakó 83 éves szomszédját bántalmazta, a magatehetetlen nőt a lakásából a ház előtti négysávos útra kihúzta és ott magára hagyta. Az idős nő a bántalmazásban súlyos sérülést szenvedett, a maradandó fogyatékosság kialakulása is felmerülhet. A bíróság megállapította, hogy a férfi esetében tartani kell attól, hogy a jövőben hasonló agresszív megnyilvánulásai lehetnek, ezért a kényszerintézkedés fenntartása indokolt.

ÉM-SZB


Megerőszakolta az idős nőt Miskolcon, majd kitette a forgalmas főútra

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki idős áldozatát megerőszakolta, majd kitette a nőt egy négy sávos útra.

Rejtély, miért erőszakolt a miskolci tanár…

Miskolc - Munkahelyén nem volt gond a 82 éves nőt megerőszakoló miskolci tanárral. Az áldozat kórházban, az elkövető férfi előzetes letartóztatásban van. Akár tizenkét év börtönt is kaphat.

 

 

Videó: Tanárt gyanúsítanak a miskolci nemi erőszakkal

Miskolc - Egy szakiskola tanára az a férfi, aki egy hete hajnalban lakásába csábított, megvert, majd megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon. Az idős nőt hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta.

 

Videó: Megerőszakolta 82 éves szomszédját Miskolcon

Miskolc - Hajnalban magához hívta, megverte majd megerőszakolta 82 éves szomszédját egy 56 éves férfi Miskolcon. A magatehetetlen asszonyt ezután a ház előtt lévő négysávos út közepére vitte, és magára hagyta.

 

Miskolc - A férfi a ház előtt, az út közepén hagyta magatehetetlen áldozatát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!