BOON Sziréna

2016.10.11. 18:16

A 19 éves barcikai Dávid nagy eséllyel pályázik a legbalekabb betörő címre

Kazincbarcika - A helyszínen hagyta iratait az a kazincbarcikai betörő, akit a rendőrök rövid idő alatt elfogtak.

Kazincbarcika - A helyszínen hagyta iratait az a kazincbarcikai betörő, akit a rendőrök rövid idő alatt elfogtak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Dávid 19 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. október 9-én 2 óra körül Kazincbarcikán, az Egressy utcában feltört egy gyroszos pavilont, ahonnan kevesebb, mint 10 000 forintot tulajdonított el, majd elment a helyszínről. A pártfogói felügyeletéről szóló okiratot azonban hátrahagyta.

A rendőrök a nyilvánvaló bizonyíték alapján hamar azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, tettét beismerő fiatalembert.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Videó: Kifestette a falut a két részeg tállyai fiú

Tállya - Festékszóróval firkált össze 10 házat és 3 autót két fiú Tállyán. Milliós kárt okoztak ezzel. A kocsmából tartottak hazafelé, amikor szereztek néhány doboz festéket, azzal estek neki a házaknak. Egyikük még a saját nevét is felírta a falra, így a rendőrök azonnal tudták, kit keressenek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!