BOON Sziréna

2016.05.06. 07:26

Maradandó károsodást okozott az ablakon kidobott tányér Miskolcon

Miskolc - Tányérokkal, poharakkal, késsel, baltával dobálta élettársát egy részeg nő Miskolcon.

Miskolc - Tányérokkal, poharakkal, késsel, baltával dobálta élettársát egy részeg nő Miskolcon.

Maradandó fogyatékosságot jelentő sérülést okozott élettársának egy 29 éves nő, aki ittasan, mérgében minden keze ügyébe eső dolgot párjához vágott. A nőt erős ittassága miatt élettársa vitte haza kocsival a kocsmából. Útközben összevesztek, így a nő kiszállt az autóból és gyalog ment tovább. Hazaérve bement a lakásba, majd egy tányért hajított ki az ablakon át az udvarra, anélkül, hogy meggyőződött volna, hogy a férfi éppen hol van. A tányér olyan szerencsétlenül találta el a sértettet, hogy a szemén maradandó fogyatékosságnak megfelelő sérülése keletkezett.

Csak nem nyugodott

A nő később sem hagyott fel italozó életmódjával és gyakoriak maradtak az élettársak közötti veszekedések, melyek során mindig az asszony volt, aki támadólag lépett fel. Egy alkalommal ismét otthonukban vesztek össze. A nő dühében poharakat vágott a földhöz, majd a férfit kezdte el dobálni, pohárral, alumínium tálcával, esernyővel. Ezek nem találták el a férfit, aki úgy döntött, inkább távozik otthonról. Ekkor a nő felkapott egy baltát és azt dobta a férfi után. A balta fejen találta a sértettet és repesztett bőrsérülést okozott. A nő még ezt követően sem nyugodott le és egy kést felkapva rohant a férfi után, aki azonban lefogta és értesítette a rendőrséget.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség gondatlanságból elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés vétsége és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat és elzárás büntetés kiszabására tett indítványt.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!