BOON Sziréna

2016.04.18. 14:13

Négy rendőr sérült meg Ongán

Onga, Miskolc - Előzetes letartóztatásban várja további sorsát a rendőrökre támadó négy férfi.

Onga, Miskolc - Előzetes letartóztatásban várja további sorsát a rendőrökre támadó négy férfi.

Nagy erőkkel vonultak Ongára múlt csütörtökön este Miskolcról a rendőrök. Többen is hallhatták az élénk szirénásást. Egyik olvasónk azt jelezte, hogy tíznél több rendőrautót is látott. Úgy tudja, „rendőröket is ért inzultus” az akció során.

Összevesztek

Mint megtudtuk, a hír igaz. A településen élő néhány család összeveszése tetlegességig fajult és ott próbáltak rendet tenni a rendőrök. Mindeközben ért sérülés rendőrt is. Mivel ebben az esetben hivatalos személy elleni erőszakról van szó, az ügy a Miskolci Nyomozó Ügyészségre tartozik. Megkerestük dr. Barkó Tamást, a nyomozó ügyészség vezetőjét, aki megerősítette a híresztelést.

Elfogták őket

Mint elmondta, az ongai rendbontáshoz riasztott rendőrökre támadtak rá civilek. Négy rendőr sérült meg az összetűzésben. Hivatalos személy elleni erőszak miatt négy embert vettek őrizetbe az ügy kapcsán. Őket a bíróság vasárnapi döntése nyomán előzetes letartóztatásba helyezték. A nyomozás tovább folytatódik.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!