BOON Sziréna

2016.03.16. 07:36

Kovácsvágási gyilkosság - A több elkövető sem kizárt

Kovácsvágás, Miskolc - Folytatódik a kovácsvágási emberölés újratárgyalása.

Kovácsvágás, Miskolc - Folytatódik a kovácsvágási emberölés újratárgyalása.

Megalapozatlanság miatt még tavaly hatályon kívül helyezte a Debreceni Ítélőbála a kovácsvágási emberölés ügyében hozott elsőfokú ítéletet és új eljárás lefolytatására utasította a Miskolci Törvényszéket, amely a vádlottat korábban 18 év fegyházra ítélte. Az ítélőtábla szerint az elsőfokú eljárásban nem sikerült a tényállást teljes körűen feltárni, a genetikai szakértői vélemény szerint további számos kérdés merül fel az elkövetéssel kapcsolatban, és az sem kizárt, több elkövetője van a bűncselekménynek. Az új elsőfokú eljárást a Miskolci Törvényszék másik büntető­tanácsa folytatja le.

ÉM-SZB


Debrecen - Megalapozatlanság miatt hatályon kívül helyezte a kovácsvágási emberölés ügyében hozott elsőfokú ítéletet a Debreceni Ítélőtábla hétfőn, és új eljárás lefolytatására utasította a Miskolci Törvényszéket, amely a vádlottat korábban 18 év fegyházra ítélte - tájékoztatta a táblabíróság szóvivője az MTI-t. tovább »

Kovácsvágás - Három évvel a tragédia után kezdenek megnyugodni a kedélyek. tovább »

Miskolc - A vád szerint pénzéért verte agyon az idős asszonyt a vádlott. tovább »

Miskolc - Vádat emelt a főügyészség a a kovácsvágási emberölés gyanúsítottja ellen. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!