BOON Sziréna

2010.03.31. 12:08

Razziákkal javítanának a közbiztonságérzetünkön

<p>Miskolc - A szürkület közeledtével egyre többen álldogáltak kisebb nagyobb csapatokba verődve az avasi lakótelep középső ütemén áthaladó Szentgyörgy utcán, amikor az ellenőrzést végző konvoj útjára indult kedd este Miskolcon.</p>

Akadt, ahol a paneltömb előtti füves területen három férfi két fl akon bor körül állt. Egyikük magából kifakadva azt mondta, hogy öt gyereke van. 48 esztendős és 18 évet töltött már börtönben. Nincs munkája, ezért tölti az utcán az időt. A rendőrök közben lakcímkártyát kértek, hogy kiderüljön: ki hol lakik. Ebből aztán némi szócsata is kialakult. Az egyik kocsmaajtóban erősen ittasan támolygó férfi elmondása szerint kamionos és most nem dolgozik, ezért iszik. Megtehetem nem? – kérdezte. Az igazoltatók mellett elhaladó két kismotoros sem úszta meg az ellenőrzést. Az adatokat a rendőrök minden esetben felírták.

A rendőrök azt mondták, nem sokára jön a következő „hálóhúzás”, időpontját nem jelentik be előre. A lényeg, hogy a lakótelepen és a város más területén élők biztonságérzete növekedjen.

ÉM-PT


Kapcsolódó cikkünk:

Végighúzták a "hálót" - Razzia az Avason
Miskolc - Demonstratív jellegű ellenőrző akciót tartottak rendőrök és segítőik az avasi lakótelepen.


<p> </p>

<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!