boon-sportoldal

2014.01.13. 09:40

Bronzéremmel tértek haza a Mókusok

Spišská Nová Ves -  Az elmúlt évhez hasonlóan ismét a dobogó harmadik fokára állhattak fel az MVSI Mókusok leány kosarasai a szlovákiai megmérettetésen a múlt hétvégén.

Spišská Nová Ves -  Az elmúlt évhez hasonlóan ismét a dobogó harmadik fokára állhattak fel az MVSI Mókusok leány kosarasai a szlovákiai megmérettetésen a múlt hétvégén. A Spišská Nová Vesben (Iglón) megrendezett U12-es kosárlabdatorna szombati nyitónapján a szlovák korosztályos bajnokság 2. és 3. helyezett gárdái túl nagy falatot jelentettek a miskolci kosaras palántáknak: az ŠKBD Spišská Nová Ves 39-19-re, a Young Angels Košice 2002 (Kassa) 42-26-ra bizonyult jobbnak a Mókusoknál.

A torna vasárnapi bronzcsatáján azonban javuló teljesítménnyel, eredményesebb támadójátékkal 47-15-re nyertek az MVSI kosarasai az SSK Union Press Košice (Kassa) ellen.

A Varga Dénes edző vezette miskolci leányok két különdíjat is hazahozhattak, Juhász Réka és Szegeczki Nóra játékát ismerték el a torna szervezői.

MVSI Mókusok csapata: Béres Noémi, Bodnár Lilla, Hegedűs Kata, Juhász Réka, Kárpáti Réka, Márton Luca, Pálinkás Réka, Peitl Fruzsina, Suhajda Vanda, Szegeczki Hajnalka, Szegeczki Nóra, Szegedi Zsófi. Edző: Varga Dénes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!