boon-sportoldal

2012.02.16. 19:13

Nyolcgólos meccsel búcsúzott a DVTK Belektől

Véget ér az edzőtábor, hazaindul a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata.

Véget ér az edzőtábor, hazaindul a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata.A Diósgyőri VTK törökországi edzőtáborozása során lejátszotta utolsó beleki edzőmeccsét, a csapat péntek indul haza, Magyarországra. A piros-fehérek csütörtök este a román első osztályban szereplő CS Concordia ellen léptek pályára. A sérülések miatt a Diósgyőr edzője, Benczés Miklós ezúttal már nem tudta kettéosztani csapatát, így több olyan játékos is pályára lépett, akik előző nap, az orosz Kamaz ellen (2-2) is játszottak.

– Egy ilyen meccs után az edző örülhet annak, hogy sok gólt szerzett a csapata, annak viszont nem igazán, hogy sokat is kapott – mondta Benczés Miklós. – A védekezésünk hagyott kívánni valót maga után, de a támadójátékunk nagyon jó volt, a négy gól mellett kapufát lőttünk, és sok helyzetet is kialakítottunk. Ez a mérkőzés is tökéletesen elérte a célját, megfelelt az előzetes elképzeléseknek, jó ritmusú volt, a második félidő talán túl parázs is. Annak is örülök, hogy jól alkalmazkodtunk a játékkörülményekhez, tudtuk azt a keménységet produkálni, ami ehhez az ellenfélhez kellett.


A beleki hatodik

Diósgyőri VTK – CS Concordia Chiajna (romániai) 4-4 (2-3)

Diósgyőri VTK 1. félidő: Rados – Vadász, Nagy T., Budovinszky, Gohér – Dobos, Abdouraman, Fernando, Luque – Tisza, Seydi. Diósgyőri VTK 2. félidő: Rados – Vági, Gal, Rakovic, Frizoni – Abdouraman, Takács P. (Demkó, 78.) – Lippai, Tisza, Fernando (Bacsa, 70.) – Seydi. Edző: Benczés Miklós.

Gólszerző: Seydi (3.), Fernando (43.), Lippai (53.), Seydi (59.), ill. Rocha (4., 35.), Filip (28.), V. Munteanu (48.).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!