boon-sportoldal

2011.10.11. 10:42

Hosszabbít Luque a Diósgyőrrel

Az 55 spanyol élvonalbeli mérkőzéssel rendelkező José Luque idén februárban érkezett az akkor még másodosztályban szereplő DVTK-hoz, s az ibériai középpályás rövid idő alatt a szurkolók kedvencévé vált.

Az 55 spanyol élvonalbeli mérkőzéssel rendelkező José Luque idén februárban érkezett az akkor még másodosztályban szereplő DVTK-hoz, s az ibériai középpályás rövid idő alatt a szurkolók kedvencévé vált. A 34. születésnapját most vasárnap ünneplő játékos az év elején csak 2011. december 31-ig kötött szerződést a piros-fehérekkel, vagyis igencsak aktuális a kérdés: 2012-t is Miskolcon kezdi a remek rúgótechnikával megáldott futballista?

Előrehaladott állapotban

– Amikor Josét Diósgyőrbe hoztuk, sokan legyintettek, mondván levezetni jön Magyarországra – kezdte az Észak-Magyarországnak adott nyilatkozatát Paunoch Péter, a Center Sport játékosügynökség tulajdonosa, aki Luque átigazolásában közreműködött. – Aztán bizonyította, hogy jópár huszonöt éves játékos irigyelheti azt a hozzáállást, ami őt jellemzi. A klubbal folytatott tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, tehát nem kizárt, hogy akár már néhány napon belül meg lesz a végeredmény.

A ,,végeredményt" tekintve Paunoch Péter elárulta, ez szerződéshosszabbítás lesz, mivel egyrészt Luque jól érzi magát Diósgyőrben, másrészt pedig a klub is elégedett vele. Éspedig bizonyosan nem fél éves, nem csupán a 2011/2012-es szezon végéig szóló. Felfigyeltek-e más klubok is a középpályás teljesítményére? – faggattuk még erről is a szakembert.

– José azt kérte tőlünk, hogy nála a DVTK élvez elsőbbséget, és addig ne menjünk más irányba, ameddig a Diósgyőrrel való tárgyalások zajlanak, amíg le nem zárul így, vagy úgy.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!