boon-sportoldal

2011.06.04. 12:34

Várják Orosházán a DVTK drukkereket

<p>A Békés megyeiek néhány száz vendégszurkolóval mindenképpen számolnak.</p>

Bár még a Cegléd elleni mérkőzésen sincs túl a DVTK NB II-es (de már feljutott) csapata, valamint a drukkerek is erre az összecsapásra ,,hegyezik magukat", közeleg az évzáró, a június 11-i orosházi fellépés. A Békés megyeiekkel kapcsolatban korábban elterjedt az a pletyka, hogy ha addig nem lesz bajnok a Diósgyőr, akkor a várhatóan nagy szurkolói invázió miatt máshová, például Szolnokra viszik ezt a meccset.

Rangadó előtt

– Nem tudom, honnan jött ez a hír, de mi semmilyen esetben sem vittük volna el Orosházáról a DVTK-val való mérkőzésünket – szögezte le Csizmadia Imre, az Orosháza FC általános vezetője. – Hívják aktuális riválisunkat bárhogy, akár Ferencvárosnak, akár Diósgyőrnek, nem kérdés, hogy a helyszín a Mátrai Sándor stadion. Egyelőre érdemben nem foglalkoztunk a jövő heti találkozóval, hiszen itt van a mostani feladat a csapat előtt, megyei rangadót vívunk szombaton este Békéscsabán, ami a bennmaradás szempontjából egy igen fontos meccs számunkra. Ugyan a DVTK már elérte a célját, és feljutott az NB I-be, ettől függetlenül néhány száz vendégszurkolóval mindenképpen számolunk. Várunk mindenkit szeretettel, egy felnőtt belépő ára 800 forint lesz.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!