boon-sportoldal

2010.07.04. 11:20

Egyre népszerűbb a floorball, Hutter Gergő a szakvezető

<p>Az elmúlt szezonban több, mint hetvenöt mérkőzést játszottak a miskolci klub tagjai.</p>

Évzárót tartott a Miskolci Floorball Egyesület, melynek munkájáról Gál Tamás elnökhelyettes adott számot. Az OB I-ben a 10., az OB II-ben a 16., az OB III-ban a 2., az U 21-ben pedig a 3. helyet szerezték meg. Örvendetes, hogy a sportág népszerű, már egyre több fiatal űzi ezt a műfajt. Az MFE amatőr alapon működött, sikereit önerőből, de szponzorai hozzájárulásával érte el. Számukra nélkülözhetetlen volt a Miskolc Városi Szabadidőközpont támogatása és azt szeretnék, ha az önkormányzat a jövőben sem feledkezne meg róluk. A nagyok ősztől az OB I/B-ben szerepelnek majd, a szakmai munka irányítására Hutter Gergőt, az egykori kitűnő jégkorongozót, hajdani utánpótlás válogatottat kérték fel. Az alapozást a hamarosan sorra kerülő egyetemi edzőtáborral kezdik. A jó hangulatú bankett érem- és serlegátadással zárult. 

A legeredményesebb játékosaik:

U 15: Tóth Patrik. U 16: Firtkó Péter. U 19-es válogatottak: Firstkó Péter, Ignéczi Balázs, Hudák Milán. U 21: Ignéczi Balázs. OB I: Szabó Ákos. OB II: Drótos Gyula. OB III: Karácsony Péter. A legtöbb szerzett pont (51 – 28+23): Szabó Ákos. Az év menedzsere: Keczeli Péter. Az év támogatója: Miskolc Városi Szabadidőközpont (dr. Szathmáry Antal Tamás igazgató, Afonyi László igazgató-helyettes). Az év felnőtt játékosa: Szabó Ákos. Az év utánpótlás játékosa: Hudák Milán. Az év legtöbbet fejlődött sportolója: Ignéczi Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!