boon-sportoldal

2010.05.10. 17:50

Május 9., a győzelem napja

<p>Miskolc – Az elmúlt vasárnap végre hazai környezetben is bemutatkozott a lengyel I. ligában a Speedway Miskolc salakmotoros csapata. A mieink a Rybniket „náspángolták” el 50:39-re.</p>

„Nagyon örülök a győzelemnek, és egyben rendkívül büszke vagyok a csapatomra!” - jelentette ki a Rybnik elleni találkozó után Jacsó Tibor, a Speedway Miskolc elnöke. „Remélem, hogy a kilátogató nézőknek átjött, hogy az első liga már más kávéház. Úgy érzem, hogy egy nehéz mérkőzést sikerült megnyernünk! Bízom benne, hogy mindenkinek tetszett ez a produkció, ám jó lenne, ha tovább erősödne Miskolcon és régióban a salakmotor sport iránti vonzalom, mert még férünk a stadionba!”

Nincsenek abban a helyzetben

Az elnök elmondta azt is, hogy szerinte az elején egy picit álmosan kezdett a csapat, ám összességében kijelenthető, hogy a Speedway Miskolcot az idén is komolyan kell venni, és a jövőben senki nem fogja azt megkockáztatni, hogy hat emberrel álljon ki a Népkertben.

„A mi srácaink talán egy kicsit idény eleji formában versenyeztek, ugyanakkor Wright-ot nagyon jó igazolásnak, igazán tehetséges motorosnak tartom!” - mondta Jacsó Tibor, aki konkrét egyéni értékelésbe nem szeretett volna „bonyolódni”. „Scott Nicholls? Scotty profi, teszi a dolgát és azt hiszem, hogy a jövőben még eredményesebb lesz miskolci színekben.”

A klubvezető azt egyenlőre nem tudta megmondani, hogy a következő lengyel I. ligás bajnokira milyen erősségű csapattal tud kiállni a Speedway Miskolc.

„Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy mindenütt ezzel a csapattal vegyük fel a kesztyűt...” - árulta el Jacsó Tibor.

Most jön a neheze

A depóban a fáradt, de a győzelem miatt mosolygós Szatmári László a következőket mondta:

„Mindenki rákészült arra, hogy áprilisban lesz egy pár fordulónk a ligában, azonban ezt az élet keresztülhúzta.” - jelentette ki a népszerű miskolci motoros. „Aztán jött Lettország, majd végre a Rybnik elleni hazai bemutatkozás. A meccs előtt az időjárás egy kicsit ránk ijesztett, de megoldottuk a feladatot. Végül is elégedett lehetek, hiszen nyertünk! Azonban ettől a derbitől csak nehezebb találkozók következnek, ahol azon leszek, hogy még jobb teljesítményt nyújtsak.”

(JLI)

Halszemen át néztük a salakmeccset

boon | 2010.05.10 11:46
Miskolc - A múlt vasárnapi Speedway Miskolc - Rybnik lengyel I. ligás salakmotoros derbit GoPro kameránkon át is megnéztük.

Győztes névjegy Miskolcról

eszak | 2010.05.09 22:20
Hazai pályán győzelemmel mutatkozott be a Speedway Miskolc csapata a lengyel I. ligában.

Speedway Miskolc vs. RKM ROW Rybnik élőben a BOON-on!

boon | 2010.05.09 19:19
A salakmotoros lengyel I. liga 5. fordulójában vasárnap 16.30-kor Speedway Miskolc – RKM ROW Rybnik párharcot rendeztek Miskolcon a népkerti Speedway Arénában. A viadalról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!