boon-sportoldal

2010.04.23. 15:29

"Most kiderül ki jár kocsmába és diszkóba"

<p>Miskolc – Pénteken délelőtt az átvételekkel megkezdődött a Maxx Shot 17. Miskolc Rally!</p>

17. Miskolc Rally. A főszereplőket a Terra Autó telephelyén, Diósgyőrben faggattuk.

Kőváry Barna (#26, Renault ClioR3): Kicsit sűrű volt a program, de a felkészülés jól sikerült. Azt gondolom, hogy tradicionálisak a miskolci pályák, de keményebb kivitelben a sötét miatt. Azon kevesek közé tartozunk, akik mentek már sötétben, igaz, talán 96-ban utoljára. Bátorságnak tartom ezt a rendező részéről…

Kazár Miklós (#10, Mitsubishi Lancer EvoIX): Szeretnénk jobb eredményt elérni, mint Egerben és sok verseny kilométert magunk mögött tudni. A sötéttől nem tartok, mert sokat mentem már éjszaka a Bükkben, így ez nem lesz újdonság számomra.

Pethő István (#8, Mitsubishi Lancer Evo IX): Remélem jól sikerültek a beállítások, teszteltünk nappal és éjszaka is. A pályák tetszenek, igazi rally pályák. Az éjszakát vízválasztónak tartom; itt kiderül, hogy ki az igazi rally pilóta. Hiszem, hogy közéjük tartozunk mi is!

Hideg Krisztián (#11, Mitsubishi Lancer Evo IX): Most a cél a cél. Édesapám tanácsát próbálom majd betartani. Azt mondta, hogy egy nullás verseny után, 1-2 versenyt mindenképpen be kell fejezni. Eger óta tegnap ültem először a kocsiban, és 20 km-t tudtam menni vele. Az éjszakai gyorsoknak személy szerint örülök. Az autó beállítása szerintem jól sikerült, de ez majd a versenyen kiderül.

Turán Frigyes (#4, Mitsubishi Lancer EvoIX): Az autó rendben van, Eger után volt egy hosszabb tesztünk. Nagyon várjuk az éjszakai gyorsokat! Remélem az eső nem fog esni, mert az nagyon megnehezítené a dolgokat. Nem titkolom: győzni jöttünk!

Bútor Róbert (#12, CitroenC2 S1600): Egy napot tréningeztünk szerdán. A sötét új kihívásokat tartogat mindenki számára. Számunkra a Super 1600-as kategória győzelem a cél, és az abszolút 10. hely körül szeretnénk végezni.

Tagai Róbert (ifj. Tóth János navigátora, #3, Peugeot 207 S2000): A beállítások jól sikerültek, bár nehéz beállítani az itteni pályákra a kocsit, mert a pályák különböző karakterisztikájúak. Várom az éjszakai gyorsokat, mert még ilyenben nem volt részem pedig mentem már pár versenyt.

Turi Tamás (#2, Mitsubishi Lancer Evo IX): Rendben van minden, a felkészülés jól sikerült, a kocsival sikerült elkészülünk. Várjuk a versenyt!

Asi (#1, Mitsubishi Lancer Evo IX): Szerintem nagyon jó verseny van kilátásban, klasszikusak a gyorsaságik. A pályák nagyon tetszenek! Mindenki számára nagy kihívás lesz a verseny, de igazából a sorsdöntő az lesz, hogy kibírja jobban a fáradtságot.

Rolf Schmidt („A Rolf”): Nehéz versenyt várok, meglátjuk ki bírja jobban az éjszakát. Most kiderül, hogy ki jár kocsmába és diszkóba. Az utóbbi 15 évben nem volt Magyarországon ilyen jellegű, azaz éjszakai verseny. Egyébként Turi Tomit várom az élre, hiszen Egerben is megmutatta, hogy bármilyen autóban is ül, ő ott tud lenni az elején. Véleményem szerint a Super 2000es autók is oda érhetnek az élbolyba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!