boon-sportoldal

2010.02.27. 15:03

"Szétziláltak bennünket"

<p>A DVSC - DVTK mérkőzés után a két csapat szakvezetője értékelte a látottakat.</p>

Herczeg András (DVSC): – A meccs nagy részében pontatlanul játszottunk, ránk nem jellemző, hogy ennyi labdát eladunk. Emiatt nem volt folyamatos a játékunk, nem tudtunk mélységből építkezni. Ráadásul több játékosunk is ideges volt és kapkodott, hiába volt két-három nagy helyzetünk, a teljesítményünk nem volt olyan, amilyet szerettünk volna. Viszont a végén a csapat óriási elánnal küzdött, az egyenlítést követően felszakadt egy gát és utána már könnyedébben és pontosabban tudtunk játszani. Gratulálok a fiúknak, egy nehéz mérkőzésen hatalmas akarattal sikerült nyerniük!

Tornyi Barnabás (DVTK): – Megérdemelten nyert a Debrecen, mert nem bírtuk az utolsó tíz percet. Ami igazán szomorú ebben, hogy rögzített szituációk után kaptuk a gólokat, amit talán könnyebb lett volna elkerülni, hiszen készültünk rá. A nyolcvanadik percig jól küzdöttünk, sőt az utolsó tíz percben sem láttam különösebb problémát, de szétziláltak bennünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!