boon-sportoldal

2008.09.26. 14:16

Vágó: "ezek nem odavaló emberek, trógerek"

<p>Vágó Attila a DVTK csütörtökön menesztett vezetőedzője az MR1 Kossuth rádiónak nyilatkozott egyes diósgyőri szurkolókról. Konkrétan szólva letrógerezte őket.</p>

"Ne felejtsünk el egy dolgot, amikor én tavaly idejöttem akkor kiesőben volt a csapat és egyet kértek, bent tartottam. Most 3 pontra vagyunk a hetediktől, nem vagyunk kieső helyen és nem értem ezt az ellenszenvet, de majd ugye majd megtudják ezt, amikor esetleg ilyen se lesz vagy bajba lesz, majd hogyha véletlenül esetleg nem lesz majd tulajdonos. Azok a szurkolók meg, akik csinálták a tegnap is a fesztivált azok meg valóban bűnözök, azok nem szurkolók, ezek nem odavaló emberek, trógerek, ezeket az embereket ki kell zárni a stadionból. Amíg Diósgyőrben ezt nem teszik meg, meg más városokban, meg a magyar labdarúgásban, addig ezek a tróger emberek irányítják a háttérből a labdarúgást. Azért jönnek, hogy verekedjenek, hogy balhézzanak, én az igazi Diósgyőr szurkolókat sajnálom.

Ki merem jelenteni, hogy hétvégén nyerni fog a csapat. Nem azért, mert a Vágó nincs, nem azért, mert ha én lettem volna, akkor is is nyert volna, hanem nyerni fog a csapat, ebben én biztos vagyok. Viszont, ami közeg van ott - és mindenki gondolja át, hogy ki segített, ki nem segített - az az ellenségeskedés, ami házon belül meg ami házon kívül, meg a városon belül van, az önkormányzatnak az a tehetetlensége, az a lehetetlensége hogy nem tudnak dönteni… Nem a Vágót kellett volna elküldeni hanem az önkormányzatot rábírni, hogy jobban segítse a csapatot.”

Forrás: MR1 Kossuth Rádió

Kapcsolódó cikkek:

  • Sebők Vilmos a "teljes mellszélesség"-ről
  • Benczés Miklós meccselhet
  • Ki lesz a DVTK vezetőedzője?
  • Mit mond a Diósgyőr FC Kft?
  • Vágó: VÉGE
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!