boon-sportoldal

2008.07.04. 21:05

Cornea hétfőig gondolkodhat

<p>17 mezőnyjátékos és 2 kapus szállt fel pénteken délben arra a buszra, amelyik a DVTK-t a szlovákiai Nagymihályra szállította.</p>

Mint arról már beszámoltunk: a DVTK szombaton a vendéglátó Michalovce (szlovák II. osztály), és a Dubnica (szlovák I. osztály) ellen játszik egy-egy 2x40 perces felkészülési mérkőzést (utóbbi együttes ellen 10.30-kor, míg a házigazdák ellen 14.30-kor lépnek pályára a piros-fehérek).

Nem mindenki

Frissiben a BOON-on
A DVTK együttesének szombati eredményeiről portálunkon (is) olvashatnak a szurkolók.

– Nem tarthatott mindenki velünk, ugyanis a meccs előtti napra szállást is biztosítottak számunkra a házigazdák, és ennek száma véges – mondta Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője, majd így folytatta: – Többségében azok maradtak otthon, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, mint például Köteles, Szélpál, Kerényi, és hagy ne soroljam tovább. Pelecaci viszont nem ilyen okból maradt le a kettős edzőmeccsről, őt egy családi rendezvényre engedtem haza.

A Michalovcén csupán két próbajátékos lép majd pályára csapatunkban, az olasz Michel Maki, egy brazil védő, aki csütörtökön este érkezett.

A további próbajátékon szerepelt játékosokról annyit, hogy az MTK-tól érkezett Nagy Károlynak elmondtuk, hogy jelneleg nem tudunk neki szerződést ajánlani a felnőtt csapathoz, a kapus Czékmány József még visszatér hozzánk. A román bal lábas játékosnak, Cornel Corneának ajánlatot tettünk, és abban maradtunk, ha azt elfogadhatónak tartja, akkor hétfőn visszatér hozzánk.

Cornel Flaviu CORNEA

Név:
Cornel Flaviu CORNEA
Születési idő:
1981. július 28.
Szülőhely :
Beclean (Románia, Beszterce-Naszód megye)
Magasság:
179 cm
Súly:
63 kg
Állampolgárság:
román (Európai Unió)
Poszt:
bal oldali középpályás
Csapatai:
FC Baia-Mare (B liga), Oţelul Galaţi (A liga), Gloria Bistriţa (A liga), FC Vaslui (A liga)
Statisztika:
román A liga: 75 mérkőzés - 8 gól,
román B liga: 31 mérkőzés - 6 gól

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!