Nem becsülik le a DEAC-ot

Kazincbarcika - Vasárnap a Hajdúságban kezdi az élvonalbeli szezont a Vegyész RC.

Kazincbarcika - Vasárnap a Hajdúságban kezdi az élvonalbeli szezont a Vegyész RC.

Véget ért a felkészülési időszak, vasárnap rajtol az NB I-es férfiröplabda-bajnokság alapszakasza. A 2017/2018-as küzdelemsorozatban tizenegy klub vesz részt: a Debreceni EAC, a Dunaferr SE, a Fino Kaposvár, a HÉP-Kecskeméti RC, a MAFC-BME, a PTE-PEAC, a Pénz­ügyőr SE, a Sümegi RE, a Szolnoki Röplabda Akadémia, a Vegyész RC-Kazincbarcika, illetve az újonc Székesfehérvári MÁV Előre.

Maximális koncentrációt

Az előző évad bronzérmese, a Vegyész RC Debrecenbe utazik, ahol a DEAC-cal csap össze­­­ vasárnap 17.30-tól.

– A hajdúságiak az előző években rendre a tabella hátsó végében zártak, és idén is az egyetemistákra támaszkodnak – fogalmazott lapunknak Daniel Oravec, a VRCK vezetőedzője. – Lelkesek, hajtanak, nem szoktak csüggedni akkor sem, ha több ponttal vezet az ellenfél. Komolyan veszik a mérkőzéseket, de mi is így cselekszünk. A héten készültünk rájuk, de természetesen a saját játékunkat akarjuk játszani. Senkit nem becsülünk le, maximális koncentrációt várok el a játékosaimtól, ennek megfelelően készültünk az utóbbi tréningeken.

A szezon első összecsapásán nagy valószínűséggel a Toronyai, Blázsovics, Banai, Árva, Gebhardt, Juhász kezdő hatost küldi pályára a barcikaiak szlovák szakvezetője.

- ÉM-MI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!