BOON - Sport - Triatlon

2018.06.21. 15:24

Túl az úszáson a próbázók, már a futásra koncentrálnak Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - A próbafüzettel rendelkezők az utolsó fordulóra díjmentesen nevezhetnek.

Tiszaújváros - A próbafüzettel rendelkezők az utolsó fordulóra díjmentesen nevezhetnek.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub június 17-én, vasárnap rendezte meg az idei Jabil 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat második eseményét, melyen az úszás kapott főszerepet. A két távot kétszáznál többen teljesítették. Június 31-án jöhet a záró-próba, a Jabil 1/3 Maraton utcai futóverseny keretében. Érdekesség, hogy bár a hivatalos regisztráció csak 6:45 órakor kezdődött a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája előtt, akadtak páran, akik már 6:30-kor a helyszínre érkeztek, hogy az első futamokba kapjanak besorolást. 9 óráig folyamatosan érkeztek a regisztrálók, valamivel több, mint kétszázan. Jó néhány család egy kellemes délelőtti, ebéd előtti programként iktatta be az úszópróbát.

Sorsolás a helyszínen

A 400 méteres kispróba teljesítéséért 3, míg az 1000 méteres nagypróbáért 6 pont járt a próbafüzetbe. Mindenki, aki leúszta a maga által választott távot, emblémázott szilikon úszósapkát kapott ajándékba a szervezőktől. Továbbá kisorsoltak a helyszínen a Jabil dolgozók és a lakosság között 1–1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, melyet Murvai János, illetve Hajdú Panna vihetett haza. A 2–2 db egyedileg emblémázott tornazsák gazdája Fazekas Gábor, Tamási László, valamint Szilvási Péter és Papp Júlia lett. A Jabil dolgozóinak 5 db meglepetés­ajándékát Varga Lajos, Bóta József, Dobó Adorján, Luc Aila és Varró Csilla vehette át.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3Próba 3., utolsó fordulójára, a június 30-i, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyre is díjmentesen nevezhetnek. A zárópróbán, melyet egy, az eddiginél futóbarátibb 3,5 km-es körpályán hívnak életre, egyéniben három távon (3,5 km, 7 km, 14 km) és kétféle váltóban (4×3,5 km, 2x 7 km) gyűjtögethetik tovább pontjaikat a sportbarátok. A Lehmann Tibor vezette házigazdák céges váltó kategóriát is meghirdettek. Újításként valamennyi célbaérkező egyedi befutóérmet kap ajándékba.

Wellness hétvége

A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén. A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló Wellness hétvége, félpanziós ellátással.

SZIS


Tények

További információ:

  • Tiszaújvárosi Triatlon Klub,
  • tel: 49/540-094, 30/645-2746,
  • web: www.tiszatriatlon.hu
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!