BOON - Sport - NB III.

2019.03.31. 19:58

„Erős közösséget alkotunk”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 21. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei:

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 21. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei:

Tállya KSE – Putnok FC 1-0 (0-0)

Ibrány, 150 néző. V.: Szilágyi.

Tállya KSE: Hegedűs – Horváth B., Paranai, Minczér, Potyka, Nyitrai, Németh B. (Németh D.), Lippai, Bihari, Szívós (Varga), Bocsi. Edző: Uray Attila.

Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi, Vajda, Lajkó (Pogonyi), Bene, Czető, Illés, Chifu (Lovasi), Csicsvári. Edző: Koszta Péter.

G.: Lippai.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Uray Attila: – Már nagyon hiányzott a rúgott gól és az első tavaszi győzelem. Ezzel sebből vérző csapatom teljesen megérdemelten nyerte a meg a mérkőzést, gratulálok a fiúknak.

Koszta Péter: – Megérdemelt hazai győzelem.


Diósgyőri VTK tartalék – Sényő-Carnifex FC 3-1 (0-1)

Miskolc, 50 néző. V.: Fekete.

DVTK tartalék: Pápai – Szűcs, Varga (Budaházi), Zsiga, Boros, Valkay, Korbély (Mertse), Farkas, Géringer L., Orosz, Géringer T. (Jónyer). Edző: Vég Csongor.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Kristófi (Phrakonkham), Lakatos L. (Ács), Bernáth, Fabu, Kapacina K., Barcsay (Lakatos B.), Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

G.: Farkas, Szűcs, Boros, ill. Kapacina V.

Jók: Zsiga, Korbély, Boros, Szűcs, Orosz, ill. senki.

Vég Csongor: – Nagyon nehéz meccset sikerült megnyerni egy jó csapat ellen. Azon a hőfokon amin a második félidőben játszottunk, azt át kell mentenünk a szezon hátralévő fordulóira. Gratulálok a fiúknak. Amikor kellett jól játszottak, amikor a küzdésre volt szükség abban is jeleskedtek és amikor a szerencse kellett hogy itthon tartsuk a három pontot azért is megdolgoztunk. Úgy érzem megérdemeltem nyertünk. Gratulálok a Sényőnek is, mert szervezett, jó csapatuk van.

Imrő László: – Úgy gondolom hogy ezt a mérkőzést az első félidőben el kellett volna dönteni. A másodikban nagyon rosszul kezdtük és igazából ellenfelünk mind játékban, mind akaratban fölénk nőtt így nem maradt más hátra, hogy gratuláljunk a mai győzelmükhöz, ami teljesen jogos volt.


Cigánd SE – Termálfürdő Tiszaújváros 0-1 (0-0)

Cigánd, 300 néző. V.: Mencsik.

Cigánd SE: Bogdan – Sulák (Novotny), Fodor A., Kovács G., Rjaskó, Baksa (Répási), Zanko, Belényesi, Varga, Bodnáruk (Chepa), Kelemen. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bokros, Burics (Kertész), Lippai, Nagy D., Pap, Fodor P., Csicsek (Dajka), Hussein, Tóth S. (Lipusz), Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Kertész.

Jók: Fodor A., ill. az egész csapat.

Szénay Péter: – Az utolsó pillanatban kiesett egy játékosunk a kezdőcsapatból ez egy kicsit megzavarta a csapatot, nem ment úgy a játék mint az utolsó két meccsünkön. A játékban nem voltunk elég veszélyesek és egy hibánkat kihasználva nyert a Tiszaújváros.

Gerliczki Máté: – Erős közösséget alkotunk, hiszen három vereség után tudtunk ismét nyerni. Fegyelmezetten és jól játszott a csapatom, ezért gratulálok a fiúknak.


Sajóbábony VSE – Salgótarjáni BTC 2-0 (1-0)

Sajóbábony, 250 néző. V.: Leél-Őssy.

Sajóbábony: Giák – Komjáti, Mezőssy (Kemény), Molnár M., Engel, Balogh D., Bodnár, Horváth, Fazekas, Csattos (Sebők), Tucsa (Icsó). Edző: Kriston István.

Salgótarján: Végh – Nagy, Nyéki (Illés), Szabó T., Sárközi, Híves, Tarlósi, Kitl, Magos, Tóth M. (Grajzel), Barta (Kiss). Edző: Vágó Attila.

G.: Balogh D., Nyéki (öngól).

Jók: Fazekas (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Kriston István: – Úgy érzem megérdemelten nyertünk, játékosaink nagyon motiváltak voltak és átérezték a mérkőzés súlyát.

Vágó Attila: – Gratulálok ellenfelünknek.

ÉM


[related-post post_id="4181379"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!