BOON-Sport-MKC

2018.11.25. 08:42

Mezőkövesdi KC: Két pontot igényeltek a komlói együttestől

Mezőkövesd - Vasárnap hazai környezetben szerepel a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabdacsapata.

Mezőkövesd - Vasárnap hazai környezetben szerepel a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabdacsapata.

Az élvonalbeli bajnokság 10. fordulója keretében holnap 18 órakor kezdik a Mezőkövesdi KC – Sport36-Komló mérkőzést, amelyre a hazaiak sikeres Magyar Kupa-találkozón továbbjutással hangoltak.

A Komló nagyon jó csapat, tagjai négy-öt éve együtt játszanak, így hatvan percig száz százalékot kell nyújtanunk.” Buday Dániel

Hasznukra válik

– Orosházán pár taktikai variációnk nagyon jól működött – tekintett vissza a Békés megyei városban szerdán este rendezett MK-meccsükre Buday Dániel vezetőedző, majd így folytatta: – Félig-meddig felkészülési összecsapásnak tekintettük a hatvan percet. Mindenki ugyanannyit töltött a pályán, forgattam a fiúkat annak érdekében, hogy játékban legyenek. Bízom benne, hogy mind a siker, mind a szereplési lehetőség a hasznunkra válik. Az is fontos volt a jövőre nézve, hogy úgymond végjátékot kellett játszanunk, élesen alakultak az utolsó percek, végül diadalmaskodtunk, és ebből nyilván profitálni fogunk.

A lehető legtöbbet

A csatát, mint ismeretes, eredetileg szombatra írták ki, majd a létesítmény foglaltsága miatt áttették vasárnapra, ez pedig kapóra jött a kövesdieknek, így ugyanis egy nappal többet pihenhetnek. Az esélyekről így vélekedett a szakvezető:

– A Komló nagyon jó csapat, tagjai négy-öt éve együtt játszanak, ráadásul rutinos külföldiekkel tűzdeltek, a nemzetközi kupaporondon is indultak. Ellenük hatvan percig száz százalékot kell teljesítenünk, ez nagyfokú koncentráltságot jelent, reális esélyünk csak ebben az esetben lehet a győzelemre. A bajnokságban minden mérkőzés számít, ebből is szeretnénk a legtöbbet kihozni, közönségünk támogatásával győzni akarunk.

A borsodiaknál pénteken délelőtt mindenki játékra jelentkezett, Buday Dániel abban bízik, hogy vasárnap estig sem változik ez a helyzet.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!