BOON - Sport - Megye I.

2018.06.09. 12:04

Sajóbábonyi VSE: Nem a szépség dominál majd

Sajóbábony - Az NB III-as részvételért zajló osztályozó első meccsét szombaton játssza Sajóbábony csapata.

Sajóbábony - Az NB III-as részvételért zajló osztályozó első meccsét szombaton játssza Sajóbábony csapata.

A keddi, MLSZ-ben történt sorsolás alkalmával dőlt el, hogy a B.-A.-Z. megyei I. osztály 2017/2018-as győztesének, a Sajóbábonyi VSE-nek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei aranyérmes Szajol KLK lesz az ellenfele. Az első összecsapást szombaton 17.30-tól rendezik Szajolban, visszavágó egy hét múlva.

Csak két edzést

– A játékosaink döntő része dolgozik, így az edzésszámunk és - látogatottságunk kívánnivalót hagyott maga után – mondta portálunknak Huszák Géza, a Sajóbábonyi VSE vezetőedzője.

– A héten csak két edzést tartottunk, ezekre hol beestek a fiúk, hol nem, szóval ilyen szinten nehéz eredményesen tevékenykedni. Szajolban azt a játékot szeretnénk játszani, amit tudunk, de hét-nyolc emberrel zökkenőkkel készültünk fel. A pozitívum az, hogy tavaly nyár óta sok ragadt a fiúkra, van tartásunk, lelkierőnk. Amit ebben az internetes világban le tudtunk venni, levettünk az ellenfelünkről, néhány telefont is elengedtem, ezekből tudom, hogy van két csatáruk, akik 63 gólt rúgtak, de azért megjegyzem, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokság nem tartozik a topligák közé.

A szakvezető az alábbiakat is hozzátette:

– Riválisunk a hírek szerint egyben van, egységes, pályája azonban nem alkalmas a jó futballra – fogalmazott Huszák Géza. – Veszélyesek a pontrúgásaik, jól fejelő játékosokkal rendelkeznek, mi azonban természetesen megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a meccsből. Bízom a csapatban, a fiúkban, számukra igyekeztem megfelelő taktikát kidolgozni. Szeretnénk jó eredményt elérni, hogy a visszavágóra reális esélyünk legyen, ebből is kitűnik, hogy most nem eredményben – győzelemben, döntetlenben, gólokban – gondolkozunk, hanem két találkozóban és az összesített sikerben. Nem a szépség dominál majd, hanem a küzdelem, a kiélezettség, aki benne van a műfajban, tudja, hogy mi játszódik le a szereplők fejében. Megpróbálunk higgadtak maradni és jó döntéseket hozni.

Rendelkezésre állnak

Tamás G.-t kiállítása miatt három mérkőzésre eltiltották, így egyik meccsen sem játszhat. Balogh D. és Titkó sérültek voltak, de már visszatértek, csapatuk rendelkezésére állnak.

- KT -


Tények

A párosítások: REAC (Budapest) – Sárvár (Vas megye), Eger (Heves megye) – Balatonfüred (Veszprém megye), Szajol (Jász-Nagykun-Szolnok megye) – Sajóbábony (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Komárom (Komárom-Esztergom megye) – Maroshegy (Fejér megye), Nagykanizsa (Zala megye) – Nagyatád (Somogy megye), Kecskemét (Bács-Kiskun megye) – Hajdúböszörmény (Hajdú-Bihar megye), Ménfőcsanak (Győr-Moson-Sopron megye) – Salgótarján (Nógrád megye).

Osztályozó nélkül feljutott: Taksony (Pest megye), Méhkerék (Békés megye), Sényő (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye).


[related-post post_id="3883990"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!