BOON - Sport - DVTK

2016.10.22. 20:53

„Infarktus, agyvérzés, szívelégtelenség, egy komplett vészhelyzet lejátszódott bennem”

Miskolc - <em>„Büszke vagyok rá, hogy csapatom fel tudott állni”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest FC elleni 4-4-es idegenbeli döntetlent követően.

Miskolc - „Büszke vagyok rá, hogy csapatom fel tudott állni” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest FC elleni 4-4-es idegenbeli döntetlent követően.

Nebojsa Vignjevics (Újpest FC): - Ennek a meccsnek végjátéka infarktus közeli állapotba hozott. Jól játszottunk az első félidőben, a bekapott gól után, és 2-1-es állást követően is. A probléma az volt, hogy túl sok könnyű gólt kaptunk, ellenfelünknek a kevés lehetőségből sikerül annyi találatot szereznie, mint nekünk, a több helyzetből. Mindkét csapatnak voltak jó periódusai, a 4-4 után elégedett nem vagyok, de gratulálok mindkét csapatnak az intenzív mérkőzéshez, Horváth Ferencnek és Diósgyőrnek pedig a legjobbakat kívánom.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): - Infarktus, agyvérzés, szívelégtelenség, egy komplett vészhelyzet lejátszódott bennem. Biztosan nagyon érdekes, és szórakoztató volt a meccs azoknak, akik nem vettek részt benne. Sok pozitív és negatív dolog történt, sok érzelem volt a meccsben. Büszke vagyok rá, hogy csapatom fel tudott állni, ezt a meccset ugyanúgy megnyerhettük volna, ahogy el is veszíthettük volna.



BOON-ÉLŐ - Újpest vs. DVTK 4-4 (2-1)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 13. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata idegenben lépett pályára az Újpest FC együttese ellen Budapesten szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!