BOON - Sport - DVTK

2016.09.21. 21:46

„Nem azt kaptam, amire számítottam”

Dunaújváros, Miskolc - <em>„Nagyon csalódott vagyok.”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni 1-0-ás idegenbeli vereséget követően.

Dunaújváros, Miskolc - „Nagyon csalódott vagyok.” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni 1-0-ás idegenbeli vereséget követően.

Teodoru Vaszilisz (MTK): - A múlt heti vereség után célfutballt kellett játszanunk, meg kellett szereznünk a három pontot. Mivel mi lőttünk egy gólt, megérdemelten nyertünk. A Diósgyőr stabil csapat, sok jó játékossal, akik stabilan védekeztek, jól jött ki a kapusuk. A három pontot Garami Józsi bácsinak ajánlom, aki nehéz napokat él át most.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): - Nem volt egy jó mérkőzés, nem azt kaptam, amire számítottam. Az MTK egy gólt tudott rúgni, és ezzel meg is tudta nyerni a mérkőzést. Talán egy kapura lövésünk volt, így pedig nehéz nyerni. Nagyon csalódott vagyok.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 10. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata idegenben lépett pályára az MTK ellen Dunaújvárosban szerdán 19.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!