BOON - Sport - DVTK

2016.07.28. 09:15

Elnézést Katalin

<em>Mondják, alpárian beszéltünk a Diósgyőr – Újpest meccsen, miután a kapu mögött álló játékvezetőhölgy jelzésére büntetőt (gólt) ítélt a meccset vezető játékvezető. Nem az hangzott fel több ezer torokból, mint évtizedek óta egy valamirevaló meccsen, hogy „hülye vagy”, hanem csúnyább</em>. <strong>Juhász-Léhi István írása</strong>.

Mondják, alpárian beszéltünk a Diósgyőr – Újpest meccsen, miután a kapu mögött álló játékvezetőhölgy jelzésére büntetőt (gólt) ítélt a meccset vezető játékvezető. Nem az hangzott fel több ezer torokból, mint évtizedek óta egy valamirevaló meccsen, hogy „hülye vagy”, hanem csúnyább. Juhász-Léhi István írása.

Egy futballmeccs nem sakkparti és a „ku…ásnál” durvább dolgok is előkerülnek. Pedig a „hülye k…va” nem a NŐnek, a játékvezetőnőnek szólt. Hanem annak a rendszernek, amit képvisel. Azoknak, akik az elmúlt hetekben az Eb-sikerben sütkéreztek, és ígérgettek, de nem jöttek rá, hogy nem az a szurkoló, aki a szpíker felszólítására tapsikol. A most kiszakadt „hülye k…vázás” azoknak az öltönyösöknek szólt, akik ellopták a futballunkat és belőle a szenvedélyt. Azoknak, akik úgy akarják megtölteni a stadionokat, hogy szektorokat zárnak be.

Az éjjel véget ért és ismét csak mi maradtunk. A fanatikus, gyűlölt, de csodált diósgyőriek, akiknek a csapata nem nyert nemhogy 30, de egy bajnoki címet sem. Mert mi nem a címek miatt szeretjük azt a négy betűt és azt a két színt. Hanem… De nem kell a magyarázkodás.

Elnézést Katalin! Elnézést, de ez a foci…


Miskolc - "Kérjük Önöket, adjanak iránymutatást a jövőre nézve, hogy abban az esetben, ha újra olyan bírói tévedést látunk a pályán, ami befolyásolja a mérkőzés végeredményét, akkor milyen formában fejezhetjük ki a nemtetszésünket?" - A Diósgyőri Szurkolók Érdekvédelmi Egyesülete levelet írt a Magyar Labdarúgó Szövetségnek.

Miskolc - A játékvezető szidalmazása és a pirotechnika használata miatt kapott büntetést a DVTK.

Miskolc - A diósgyőri drukkerek továbbra sem tudnak napirendre térni a DVTK - Újpest bajnoki mérkőzésen megadott sokkoló tizenegyes felett, eközben a miskolci klub közleményt adott ki.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!