BOON - PR cikk

2015.04.01. 07:54

Tavaszi Topaukció: már csak ma estig

Március 26-án kezdődött és ma már hajrájához is érkezett napilapjaink és online portáljaink virtuális árverése, a Topaukció. Már csak ma estig lehet licitálni, és szenzációs kedvezményekkel hozzájutni az árverésen felkínált ajánlatokhoz.

Március 26-án kezdődött és ma már hajrájához is érkezett napilapjaink és online portáljaink virtuális árverése, a Topaukció. Már csak ma estig lehet licitálni, és szenzációs kedvezményekkel hozzájutni az árverésen felkínált ajánlatokhoz.

A licitálás minden esetben a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezménnyel indul, de találkozhatunk akár 80%-os kedvezményekkel is az oldalon. Egyes termékekre azonban több licitáló is pályázik egyszerre, ezért most nézzük meg, mi lehet a sikeres licitálás kulcsa:

 

-          Mi a teendő akkor, ha biztos szeretnék lenni abban, hogy én viszem el a terméket?

Nem feltétlenül az a nyerő stratégia, ha az árverés lezárásakor a gép előtt ülve, ujjunkat az egér gombján tartva figyeljük az órát, és próbáljuk az utolsó másodpercben túllicitálni az addig vezető ajánlatot. Ekkor ugyanis több tényező is – pl. az internetkapcsolat sebessége, az óra pontossága, más licitálók hasonló taktikája, időközben beérkezett licitek – keresztülhúzhatják a számításainkat. A Topaukció csapata inkább azt tanácsolja, hogy határozzon meg egy titkos licitmaximumot és dőljön hátra karosszékében, hagyja, hogy az aukciós szoftver licitáljon Ön helyett.

 

-          Mit jelent a titkos licitmaximum és hogyan működik ez a funkció?

Ha licitál egy termékre, vagy szolgáltatásra, jelölje meg azt az összeget, amelyet a termékért/szolgáltatásért maximum hajlandó lenne fizetni, ezt nevezzük titkos licitmaximumnak. Titkos, mert a termékre licitáló vetélytársai ezt az összeget nem láthatják, csak az aukció pillanatnyi állását. Ezután a rendszer automatikusan teszi meg az ajánlatokat Ön helyett, az Ön által meghatározott legmagasabb összeg eléréséig.

Ez a funkció az aukció befejezéséhez közeledve is segítségére van, hiszen más licitálók az utolsó pillanatban könnyen ráígérhetnének az ajánlatára, úgy, hogy Önnek már nincs ideje a gyors reagálásra. A titkos licitmaximum beállítása garantálja, hogy az ott megadott összeg erejéig más licitálók nem előzhetik meg Önt az árverésen.

 

Az árverésen való részvételhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni a www.topaukcio.hu weboldalon, és máris megteheti ajánlatát a kiválasztott termékekre, szolgáltatásokra.

 

Ne feledje: már csak ma! Regisztráljon, licitáljon és profitáljon szenzációs árakkal!

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!