Jegyzet

2022.05.16. 20:24

Újra együtt

A sikeres védekezésnek köszönhetően a járvány visszavonulót fújt, így újra megteltek emberekkel az utcák, sétányok, parkok, éttermek és szállodák.

Ujlaki Attila

A sikeres védekezésnek köszönhetően a járvány visszavonulót fújt, így újra megteltek emberekkel az utcák, sétányok, parkok, éttermek és szállodák. Az online térből visszatértünk a valóságba – a mögöttünk lévő hétvégén az Avasi Borangolás sokakat vonzó valóságába. 

Az élet is visszatérni látszik a régi kerékvágásba. 

Ezt az időszakot – talán mindenki nevében állíthatom – nagyon vártuk. Az elszigetelődés után újra a társas kapcsolatoké és a közös élményeké lett a főszerep. Újra testközelben, egymás arcába nézve lehet beszélgetni, találkozni, kirándulni. Az ember akkor kezdi el értékelni mindezt a máskor természetesnek tűnő körülményt, amikor elveszíti azokat. 

A mostani közösségi programok eltérőek a régiektől. Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy most több év elmaradott élményeit kell bepótolnia egy-egy rendezvénynek az emberek számára. A pozitív közös élmények elengedhetetlenek számunkra, ezért is fontos, hogy minél több időt fordítsunk a találkozásokat és személyes beszélgetéseket előnyben részesítő programokra. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!