Autó-motor

2020.05.13. 21:09

A Balogh Autóházak Kft. a járványhelyzet idején is várja ügyfeleit

Tisztelt Ügyfelünk! Engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt szervizünkben elérhető szolgáltatásainkról. Értékesítésünk zavartalanul működik!

A koronavírushoz kapcsolódó kormányrendelettel összefüggésben szervizünk továbbra is működik.

Balogh Autóházak Kft

3516 Miskolc, Forrás utca 2. Tel.: 06-46/555-400 Fax 06-46/555-420

Természetesen kiemelt figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre kollégáink és ügyfeleink egészségének védelmében.

Most egy olyan időszakban végeztethetik el az eddig esetlegesen elhalasztott szervizműveleteiket, mikor autójukat nem vagy nagyon keveset használják, így könnyebb nélkülözni azt a felülvizsgálat/javítások elvégzésének ideje alatt.

Hozom-viszem szolgáltatás

Intézze otthonából autója szervizeltetését! Kollegáink az Önnel egyeztetett időpontban helyszínen, megfelelő védőfelszerelésben átveszik, majd a szervizt követően visszaszállítják autóját.

Külső- belső tisztítás

Most se feledkezzen meg autója tisztaságáról. Várjuk szervizünkben / szervizeinkben külső és belső gépjárműtisztításra.

Ózon-kezelés

Az utóbbi évek leginkább használt és javasolt utastér-fertőtlenítő eszköze az ózongenerátor. NISSAN márkaszervizeink már régóta végzik az ózonos tisztítást, ám a jelenlegi helyzet különösen indokolja az eljárás alkalmazását. A kezelés után javasoljuk a pollenszűrők cseréjét is.

Karbantartás

Szervizeink rendelkeznek a megfelelő alkatrészekkel a műveletek elvégzésére, illetve folyamatosan utánrendelhetők. Akár a hozom-viszem szolgáltatás igénybe-vételével, akár anélkül is állunk rendelkezésére. A karbantartások díja típusonként és periódusonként eltérő, kérje kollégánktól árajánlatunkat!

Karosszéria-javítás

Használja ki ezt az időszakot a karosszéria-javítások elvégzésére. Akár kisebb, akár nagyobb munkálatról legyen szó, forduljon hozzánk bizalommal.

Mechanikai nagyjavítás

Most van idő a nagyobb munkálatokra is. Ha eddig nem tudta nélkülözni autóját, de most megteheti, keresse márkaszervizünket időpontegyeztetés céljából.

Műszaki vizsga

Nem szükséges elhalasztania a műszaki vizsgát. Tegye meg most, hogy elkerülje a járványhelyzet utáni esetleges kapacitásproblémákat.

 

Balogh Autóházak Kft

3516 Miskolc, Forrás utca 2

Tel.: 06-46/555-400

Fax.: 06-46/555-420

[email protected]

Nissan Xtrail

 

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!