Asztrológia

2015.12.04. 09:00

Napi horoszkóp - 2015. december 4.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ha nem lassít, ne számítson segítségre sem. Az Ön döntése, hogy egyedül megy végig a mai napra tervezett útján és ennek következtében úgy érzi, egyedül van, vagy engedményeket tesz, kisebb célokat tűz ki maga elé, de akkor kellemes társaságban telik a napja. Bármilyen eredményre jut, csak magával kell igazán megküzdeni, hiszen a legnehezebb éppen az elhatározás és végül hogy ahhoz tartsa is magát.

Bika

04.21 – 05.21

El kell fogadnia, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás. Ha erre képes, akkor nem is olyan szörnyű ez a nap. De ha foggal-körömmel próbálná magához ragadni a kezdeményezést, akkor minden energiája arra megy el, hogy harcol és küzd, miközben az eredmény elmarad. Gondolja át, nem sokkal egyszerűbb levetkőzni a felelősség terhét és hagyni, hogy mások mondják meg, merre menjen? Hosszú távon elér majd a céljához, de ha erőlteti, csak önmagát teszi tönkre.

Ikrek

05.22 – 06.21

Bár minden jel arra mutat, Ön hibázott, ha azonban megnyugszik és átgondolja, érvek sorait tudja felhozni, miért is nem Önt terheli a felelősség. Éppen ezért ne keseredjen, és főleg ne kezdjen ideges magyarázkodásba, inkább vonuljon félre a kereszttűzből, és amikor elcsillapodnak a kedélyek, beszéljék át újra az eseményeket. Ha így tesz, végül úgy kerül ki az egész ügyből, hogy még hasznot is húzhat.


[poll id="4"]


Rák

06.22 - 07.22

Határozott elképzelésekkel vág bele a napba, de rá kell jönnie, hogy egyedül nem fog sikerülni. Ha ragaszkodik a kitűzött céljaihoz, akkor segítőkre lesz szüksége, ezt azonban nem szeretné. Úgy gondolta, egyedül aratja le a babérokat. Választás előtt áll, már csak az a kérdés, milyen elhatározásra jut. Elégedett ugyan semmiképpen nem lesz, de oka sem, hogy bánkódjon. Hiszen nem minden fekete vagy fehér és a szürkének is vannak árnyalatai.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ne szalassza el a kínálkozó alkalmat, hogy egy régóta húzódó ügy végére pontot tegyenek. Ehhez ugyan Önnek is engedményeket kell tennie, de még így is kisebb veszteség éri, mintha továbbra is ellenségként viselkednek. Szükségük lesz egymásra, de akkor már nem lesz idő arra, hogy elássák a csatabárdot, most mindketten higgadtan, józanul tudják átgondolni, mi vezetett ahhoz, hogy a viszonyuk megromlott.

Szűz

08.24 - 09.23

Ha valamit nagyon akar, akkor képes azért küzdeni. Bár eddig is ott lebegett a cél a szeme előtt, de nem érzett erőt magában, hogy belevágjon. Most azonban elérkezettnek látja az időt és még segítőket is talál. Szinte észre sem veszi azokat az akadályokat, amik eddig szinte elvakították és folyamatosan arra sarkallták, hogy bele se kezdjen. Ennyit számít az elszántság, az élet más területein is hasznosnak bizonyulhat.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ha mutatja az utat és nem veszíti el a türelmét, akkor gyorsan akadnak követői. Ennél pedig nem is kell több ahhoz, hogy az áhított céljait elérje. Képes összehangolni mások munkáját, egyúttal jó példával is elől jár, ennek köszönheti, hogy szinte kérnie sem kell a segítséget. Nem feledheti el azonban a későbbiekben, kik sorakoztak most fel egy emberként Ön mögé, bár nem elvárás, mégis viszonoznia kell.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nem rejti véka alá a véleményét, pedig tudja, hogy ezzel megbánthat másokat. Mégis úgy érzi, most egy kegyes hazugság nem lendíteni előre az ügyet, márpedig a legfontosabb, hogy végre továbbléphessenek. Ez sajnos azzal is jár, hogy bizonyos kapcsolatai megszűnnek, de azt gondolja, ez még mindig jobb, mintha tovább élnének színészkedve. Mivel lelkiekben kemény ez az út, ha teheti, keressen kikapcsolódási lehetőséget.

Nyilas

09.24 – 10.23

Addig nem adja fel, amíg pontot nem tehet az ügy végére. Bár számos zavaró tényező is felbukkan, mégsem tereli el a figyelmét a végső célról és így végül a várva várt sikert is elkönyvelheti. Mindez azonban komoly szellemi munkát igényelt Öntől, de az eközben felgyülemlett belső feszültséget nem vezetheti le a családján. Mielőtt hazatér, szellőztesse ki a fejét és gondolja át azt is, minek köszönheti a mai eredményt.

Bak

12.22 – 01.20

Komoly döntést kell meghoznia, ráadásul mást diktál a józan esze és megint mást a szíve. Bármelyikre hallgat, hatalmas kétség marad Önben, valóban a helyes utat választotta-e. Csak akkor nyugodhat meg, ha sikerül önmagát meggyőzni arról, amerre indul, az hozhat sikert. Amikor kimondja, engedje el gondolatban minden kételyét és már teljes vállszélességgel küzdjön amellett, amit választott.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Hiába tervezi el reggel a napját, végül folyamatosan rögtönöznie kell. Mindez azonban most nem esik nehezére és azt sem engedi, hogy ettől kétségbe essen. A nyugalma átsegíti a holtponton és végül könnyedén veszi az akadályokat. Ennek köszönhetően végül sokkal nagyobb sikereket ér el, mint gondolta volna, így minden oka megvan arra, hogy ünnepeljen, és a hétvégén megengedjen magának egy kis lazítást.

Halak

02.20 - 03.20

Elsősorban szellemi kihívásokat keressen a mai napon, fizikailag ugyanis nincs a csúcson. Nem kell azonban úgy gondolni a mai napra, hogy képtelen eredményeket felmutatni, hiszen ha sikerül kézben tartania az irányítást, akkor találhat olyan segítőket, akik átlendítik a nehézségeken. Próbálja meg a gyökerénél megragadni a felmerülő problémákat, így sokkal könnyebben érhetik el a kitűzött célokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!