Asztrológia

2015.12.31. 11:28

Napi horoszkóp – 2015. december 31.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok a 2015-ös esztendő utolsó napjára! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok a 2015-ös esztendő utolsó napjára! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Hiába érzi úgy, hogy tele van energiával, elég egy akadály, hogy feladja. Éppen ezért ne vállalja túl magát, csak annyit tervezzen be a mai napra, amennyit feltétlenül szükséges, tartalékoljon az esti órákra is. Ha eddig még nem tette, ideje elgondolkodnia a vágyakról és a céljairól, de ebben is legyen megfontolt. Mérje fel a jelenlegi helyzetét és mikor a fogadalmait fogalmazza meg, legyen mértékletes.

Bika

04.21 – 05.21

Amikor az évet értékeli, ne feledkezzen meg az emberi kapcsolatokról sem. Sajnos az idei év ezen a téren számos csalódást és meglepetést okozott. Sok esetben éppen azért kellett falakba ütköznie, mert rosszul mérte fel a másik felet. Túl hamar fogadott bizonyos embereket a bizalmába, akik ezzel a későbbiekben visszaéltek. Ha már a fogadalmaknál jár, talán ez lehetne az egyik legfontosabb, óvatosabban közel engedni az új embereket.

Ikrek

05.22 – 06.21

A jövő évi tervekből ne hagyja ki a szeretteit sem. Hiába merne nagyot álmodni, ha ebben a család nem lesz partner. Nem járhatja mindig a saját útját, olyan megállapodást kell kötnie, melyben mindenkinek jut szerep és nem csak statiszta. Ahogyan Önnek vannak vágyai, úgy a családtagoknak is, ezt sem hagyhatja figyelmen kívül. A jövő esztendő szóljon most arról, hogy együtt, egymásért élnek.

Rák

06.22 - 07.22

Menekülne a világ elől, ha tehetné. Ha mindenáron egyedül szeretne lenni, beszélje meg a szeretteivel, hogy ez most nem ellenük van, sokkal inkább önmagával kell tisztáznia bizonyos kérdéseket. Ha számba veszi az évet, csak a kudarcokat látja maga előtt, emiatt elkeseredik. Úgy érzi, hiába a nagy tervek, fogadalmak, ha a körülmények nem adottak. Az, hogy mi megvalósítható csak azon múlik, Ön mennyire szeretné.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Nem titkolja a szerettei előtt, hogy rossz hangulatban ébredt. Amíg csak beszélgetnek, ez nem is jelent különösebb gondot, de ha már bűnbaknak állítja be őket, ne számítson megértésre. A legkevésbé okolhatók ők azért, hogy elfogytak az energiái és képtelen észrevenni a szépet és jót maga körül. A kudarcokért őket okolni egyenesen hiba, hiszen ha valakik kiálltak Ön mellett a nehéz időkben, akkor azok a családtagok voltak.

Szűz

08.24 - 09.23

Bár fejében már összeállt a mai nap, végül egy váratlan esemény mindent felborít. Emiatt ne is bosszankodjon, inkább engedje, hogy az események sodorják magukkal. Ha már mindenáron tervezni szeretne, akkor inkább a fogadalmain kezdjen gondolkodni. Ne essen abba a hibába, amibe egy évvel ezelőtt, hogy már most tudja, képtelen lesz betartani. Törekedjen arra, hogy a jövő esztendő sikerekről és örömekről szóljon, amit leginkább úgy érhet el, ha boldogan pipálhatja ki a megvalósított álmait.

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai napot egyfajta csataként éli meg. Kerüljön bárki az útjába, mindjárt támad és addig nem is nyugszik, amíg el nem éri, hogy a másik felet felbosszantsa. Ezt elsősorban a belső elégedetlensége okozza, hiszen most szembesült azzal, rengeteg tervét nem sikerült megvalósítani. Nincs azonban még minden veszve, hiszen az évnek lesz csak vége a mai nappal, tehát ha idén nem, majd jövőre eléri az álmait.

Skorpió

10.24 - 11.22

A tervei most ne elsősorban a mai napra, mint inkább a következő esztendőre szóljanak. Az, hogy miként alakul ugyanis az elkövetkező pár óra, nem Önön fog múlni. Hiába képzelte el, mivel szeretné eltölteni, a szerettei ezt alapjaiban borítják fel. Ne erőltesse, hogy az akaratát érvényre juttassa, inkább legyen az, aki képes mások boldogsága érdekében a háttérbe vonulni. Ez olyan elégedettséggel tölti el, mely kárpótolja minden elvesztegetett percért.

Nyilas

11.23 - 12.21

Az utolsó napba nem sűrítheti be az egész év el nem intézett ügyeit. Ha ezt képes felmérni, akkor nem érheti csalódás, de ha mindenáron hajszolja magát a siker érdekében, akkor csak a kudarcok számát gyarapítja. Engedje el azokat a terveket, amelyek végképp okafogyottá váltak, mert az idő elhaladt mellettük. Ha nincs ötlete, mit szeretne még elérni, akkor hallgassa meg a szeretteit, akik azonban nem szűkölködnek álmokban.

Bak

12.22 – 01.20

Eldöntötte, a mai napon lezár minden vitát és az új esztendőbe már harag nélkül lép. Ehhez azonban arra lesz szüksége, hogy akár az elveit is feladva kössön kompromisszumot, amely azonban nem tölti el elégedettséggel. Hiába szeretné megteremteni a békét maga körül, ha a másik fél erre nem nyitott. El kell fogadnia, hogy bizony mindig is lesznek eltérő nézetek, melyeket összehangolni képtelenség. Ilyenkor kell a másik félnek megadni a szükséges szabadságot, hogy a maga útját járhassa.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ideges és lázas kapkodásba kezd, bár még azt sem tudja, mit szeretne csinálni. Márpedig anélkül, hogy egy bizonyos cél felé haladjon, elég nehéz megtalálni az utat. Engedje inkább, hogy a szerettei, barátai irányítsák, hiszen egyébként sem tervezett be semmit a mai napra, így vesztenivalója sincs. Az esti órákban már végképp adja át magát az önfeledt szórakozásnak, ne Ön legyen az ünneprontó a társaságban azzal, hogy búskomor képpel ücsörög.

Halak

02.20 - 03.20

Nem kell feladnia az elveit ahhoz, hogy jól érezhesse magát. Csak annyit engedjen, amelyet még jó szívvel tesz, ha ez nem elég, távozzon emelt fővel a helyszínről. A lehetőségek száma szinte korlátlan, bárhol képes lesz megtalálni a számításait, és ha ezt úgy teheti meg, hogy közben nem alázta meg magát, valóban felhőtlen boldogság járhatja át a bensőjét és léphet úgy az új esztendőbe, hogy ott folytathatja, ahol az idei évet befejezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!