Helyi közélet

2011.06.26. 09:26

Mi történt június 25-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

<p>Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</p>

Ági 19 éves diáklány, aki a Kazincbarcikán meghírdetett Kelet Szépe 2011 Szépségverseny egyik döntőse.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg, milyen programok, rendezvények várják Önt a hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, és válogasson közülük! Jó szórakozást kívánunk!

Sátoraljaújhely - Péntektől hivatalosan ismét igénybe vehető gépjárművekkel az újhelyi „gyaloghatár”.

Arnót - Nem is falunapot, hanem falunapokat rendez a hét végén Arnót önkormányzata.

Most a miskolci MÁV igazgatóság épületét mutatjuk be képekkel és videóval.

Budapest (MTI) - Nagy perspektívát nyitott a társadalom számára és sikeres volt az iskolai közösségi szolgálat féléves pályázata - mondta Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár szombaton Budapesten.

Miskolc -  „Köztudott, hogy kevesebb pénz jut kaszálásra az idén. De hogyan osztják be a kevesebbet? Stílusosan „fűnyíróelv” alapján? Azaz mindenhová egyformán kevesebb jut? Vagy igyekeznek más szempontokat figyelembe venni? – kérdeztük Dobos Tímeát, a miskolci önkormányzat szóvivőjét.

Heves, jégesővel kísért zivatarok alakultak ki a Miskolc-Békéscsaba vonal mentén.

Kazincbarcika –Műfaji és tartalmi sokszínűség jellemzi a Borsodi Művészeti Fesztivál szombati napját, amikor öt helyszínen reggeltől-estig tartanak a programok.

Miskolc - A tanév utolsó diplomaátadó ünnepségét tartották a Miskolci Egyetemen szombat délelőtt.

Kács - Vaddisznó-, őz-, szarvas- és fácánhús volt terítéken szombaton Kácson.

Megnyílt a sátoraljaújhelyi „gyaloghatár” a gépjárművek előtt is pénteken. 

Kács - Négyszer is zivatar támadt szombat délelőtt Kácsra és környékére.

Felsőzsolca - Városnapot rendeztek szombaton Felsőzsolcán.

Egy fő kivételével lecserélődött az edzői team, csütörtökről péntekre a Diósgyőri VTK-nál, szombaton pedig az első edzőmeccsre is sorra kerül.

Nagy meleg fogadta ma a Valencia Street Circuit-on a versenyzőket, ahol a F1 VB nyolcadik és a GP3 Series harmadik versenyhétvégéjét rendezik.

Az Miskolci Egyetemváros centrumában pénteken délután megkezdődött a III. Fux Kupa országos veterán teniszverseny, amelyentöbb mint százan vetélkednek.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton megkezdte az edzőmeccseinek sorát: a piros-fehérek a szlovák II. osztályú rimaszombatiakat látták vendégül Diósgyőrben. 

Csúnya balesettel ért véget Korda Erik számára a Baja Carpathia terep-rally futam, a 4. szelektív szakaszon Erik egy fának ütközött, ami valósággal lebontotta a Nissan Pickup hátulját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában