boon.hu video

2024.04.30. 06:10

Felborult egy kamion az éjjel az M3-ason, nappal is mentették - Fotókkal, videóval frissítve

Egy mélyhűtött élelmiszert szállító kamion borult fel az M3-as autópálya 141-es kilométernél kedden hajnalban. A geleji pihenő közelében lezárásra kell számítani.

Az M3-as autópálya 141-es kilométerénél egy mélyhűtött árut szállító kamion szalagkorlátnak hajtott és az oldalára borult.

Forrás: Mezőkövesdi HTP

A Mezőkeresztes térségében történt balesethez a mezőkövesdi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók vonultak, áramtalanították a teherautót. A járműből gázolaj folyt a leállósávra. A sztráda érintett szakaszát lezárták. A helyszínre mentő is érkezett - tájékoztatott a katasztrófavédelem az éjjel.

A fagyasztott élelmiszerből álló rakományt már kipakolták, rövidesen elkezdik kerekeire állítani az M3-as geleji pihenőjének közelében felborult kamiont. A jármű éjfél után szenvedett balesetet, az autópályán emiatt lezárásra kell számítani. A műszaki mentést a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók végzik - derül ki a kedden hajnalban kiadott közleményből.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában