Sport

2015.09.05. 01:02

Magyar-román - A meccs után is folytatódtak az atrocitások

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - A döntetlennel végződött magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után is folytatódtak a rendőrök és a huligánok közti összecsapások. A rendőrök késő este lovasrohammal kezdték el kiszorítani a zavargókat a Groupama Aréna környékéről.

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - A döntetlennel végződött magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után is folytatódtak a rendőrök és a huligánok közti összecsapások. A rendőrök késő este lovasrohammal kezdték el kiszorítani a zavargókat a Groupama Aréna környékéről.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója elmondta: a rendőrök először sorfalat álltak és elkezdték a Kőbányai út irányába kiszorítani az ultrákat.

A Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton a randalírozók közlekedési táblákat, szemeteseket, betondarabokat dobálták a rendőröket. A rendőrök ismét bevetettek ellenük vízágyút, könnygázt is. A könnygáz egy részét a szél a stadionból kijövő békés szurkolók felé fújta.


Férfiak Magyarország feliratú fekete pólóban a Groupama Arénánál 2015. szeptember 4-én, ahol a Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszíne felé tartó magyar futballszurkolók egy része a rendőrökre sörösüvegeket, petárdákat dobált. A rendőrök válaszul könnygázt vetettek be, gumibotot használtak. | MTI Fotó: Marjai János


A zavargások során többen megsérültek, őket mentők vitték el a helyszínről. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére annyit közölt: valóban sok sérültet vittek kórházba, de pontos adatokat csak későbbre ígértek.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: a körútnál áll egy 1-es villamos, amelynek több ablakát kitörték.

- MTI -

Magyar szurkolók felborítanak egy autót a Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt Budapesten, a Groupama Arénánál 2015. szeptember 4-én. | MTI Fotó: Marjai János


Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - A magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés szünetében is összecsaptak a rendőrökkel az ultrák, a Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Verekedés tört ki a román drukkerek szektorában a 20.45-kor kezdődő, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Csapaterőt vetett be és könnygázt alkalmazott a rendőrség péntek este a Groupama Arénánál, mert a magyar-román futballmérkőzés helyszínéhez közel bejelentett demonstráció "elvesztette békés jellegét" - közölte az MTI-vel az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata péntek este. Tájékoztatásuk szerint az összecsapások során három rendőr sérült meg könnyebben. tovább »

A péntek esti labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszíne felé tartó magyar futballszurkolók egy része sörösüvegeket, petárdákat dobált a rendőrökre, akik válaszul könnygázt vetettek be, gumibotot használtak a Groupama Arénánál - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről péntek késő délután. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - A belvároson átvonuló magyar futballszurkolók közül többen petárdákat robbantgattak, üvegeket, palackokat dobáltak. A szurkolók a péntek esti magyar-román labdarúgó-mérkőzés helyszínére tartanak - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Az M1 aktuális csatorna arról számolt be, hogy felrobbant egy hanggránát egy magyar szurkoló kezében a Kálvin téren, a robbanásban a szurkoló több ujja leszakadt. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Magyar futballszurkolók randalíroznak, petárdákat dobálnak a fővárosban a Deák téren, az Astoriánál és a Madách téren péntek délután. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Úgynevezett párbeszéd-rendőrök teljesítenek szolgálatot a vendégszektorban az esti magyar-román futballmérkőzés idején - mondta újságírói kérdésre válaszolva Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Tizennyolc emberrel szemben indult eljárás a péntekre virradóra Budapest belvárosában történt randalírozás miatt; 16 ember ellen garázdaság, kettő ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délelőtt a rendőrség sajtótájékoztatóján. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!