Magyar-román – Zavargás a mérkőzés szünetében

Rendőrök lefognak egy férfit a Groupama Arénánál 2015. szeptember 4-én. A Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszíne felé tartó magyar futballszurkolók egy része a rendőrökre sörösüvegeket, petárdákat dobált. A rendőrök válaszul könnygázt vetettek be, gumibotot használtak.
Rendőrök lefognak egy férfit a Groupama Arénánál 2015. szeptember 4-én. A Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszíne felé tartó magyar futballszurkolók egy része a rendőrökre sörösüvegeket, petárdákat dobált. A rendőrök válaszul könnygázt vetettek be, gumibotot használtak. - © MTI Fotó: Marjai János
Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – A magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés szünetében is összecsaptak a rendőrökkel az ultrák, a Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton.

A huligánok kövekkel, üvegekkel, téglákkal dobálták meg a rendfenntartókat, de megtámadtak megkülönböztető jelzéssel ellátott autókat is.

A rendőrök ismét könnygázt, később vízágyút vetettek be; utóbbival a Planetárium elé próbálják visszaszorítani a csoportot. Az akcióban a lovasrendőrség is résztvesz.

A rendőrökre támadók közül többen megsérültek, őket mentők szállították el.

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés
hirdet�s