Magyar-román – Fotó: Egymást ütik a román szurkolók

Román szurkolók verekednek a Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt Budapesten, a Groupama Arénában 2015. szeptember 4-én.
Román szurkolók verekednek a Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt Budapesten, a Groupama Arénában 2015. szeptember 4-én. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Verekedés tört ki a román drukkerek szektorában a 20.45-kor kezdődő, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt.

A vendégszurkolók egy kisebb csoportja összeverekedett, ahogy arra már Bukarestben is volt példa.

Az incidenst követően a rendőrök nagy létszámban bevonultak a szektorba, egyelőre csak “farkasszemet néznek” a román ultrákkal.

– MTI –


Magyar-román – Könnygázt is bevetettek a rendőrök a rájuk támadó futballszurkolók ellen

A péntek esti labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszíne felé tartó magyar futballszurkolók egy része sörösüvegeket, petárdákat dobált a rendőrökre, akik válaszul könnygázt vetettek be, gumibotot használtak a Groupama Arénánál – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről péntek késő délután. tovább »

Magyar-román – Rendőrség: a demonstráció elvesztette békés jellegét

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Csapaterőt vetett be és könnygázt alkalmazott a rendőrség péntek este a Groupama Arénánál, mert a magyar-román futballmérkőzés helyszínéhez közel bejelentett demonstráció “elvesztette békés jellegét” – közölte az MTI-vel az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata péntek este. Tájékoztatásuk szerint az összecsapások során három rendőr sérült meg könnyebben. tovább »

hirdetés


hirdet�s