Huligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt

Akt.:
Megrongált rendőrségi járőrautó 2015. szeptember 4-én Budapest V. kerületében, a József Attila utcában, az Erzsébet tér közelében, ahol éjszaka egy100-120 főből álló csoport tagjai randalíroztak. Több médium arról írt, hogy a magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre "hangoló" magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.
Megrongált rendőrségi járőrautó 2015. szeptember 4-én Budapest V. kerületében, a József Attila utcában, az Erzsébet tér közelében, ahol éjszaka egy100-120 főből álló csoport tagjai randalíroztak. Több médium arról írt, hogy a magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre "hangoló" magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén.

Az MTI helyszíni tudósítója azt jelentette, hogy a környéket a rendőrség lezárta. A helyszínen hatalmas a rendőri jelenlét. A huligánok számos rendőrautót megrongáltak. Több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták. A huligánok a közelben lévő szórakozóhelyekről elhozott székekkel tettek kárt a rendőrautókban.

Az MTI értesülése szerint több személyt előállítottak a környéken, valamint a Liszt Ferenc téren. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Korábban több médium is arról írt, hogy a péntek esti magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre “hangoló” magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.


Ön mit tippel a Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. Médiaértesülés szerint a Városliget felöl a belváros felé tartó ultrák már a Madách tér környékén összecsaptak rendőrökkel is.

Az index.hu helyszíni forrásra hivatkozva megemlíti, hogy a rendőröket megtámadó “feketeruhás kopaszok” közül egyet biztosan elfogtak, míg többeket az Astoria környékén kaptak el.
A vs.hu arról írt, hogy a környéken több hangos durranás is hallatszott, egyelőre nem tudni, hogy ezeket mi okozta.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s