Helyi közélet

2012.10.11. 18:42

Szavazz az iskoládra: a diákok másról sem beszélnek

Miskolc - Melyik lesz a megye legjobb iskolája? Amelyik a legtöbb szavazatot kapja.

Miskolc - Melyik lesz a megye legjobb iskolája? Amelyik a legtöbb szavazatot kapja.Úgy tűnik, nagyon sokan szeretnének a megye legjobb iskolájába járni, hisz szeptember végén indított játékunknak mára közel 23 ezer szavazója van. Az elmúlt napokban felkerestük az élbolyban álló iskolákat, hogy megtudjuk, mi a titkuk, hogy lehet másfél ezer szavazatot összegyűjteni. Az igazgatókkal és diákokkal beszélgetve kiderült: nagyon fontos az összefogás. Ott lehet jó eredménye elérni a játékban, ahol a tanári kar, a pedagógusok és a szülők is fontosnak tartják, hogy az illető iskola jó helyen végezzen a versenyben, netán meg is nyerje azt. Különböző trükköket is elárultak lapunknak az igazgatók, és megtudtuk, sok helyen az öregdiákokat vagy a testvériskolákat is megkeresték a győzelem érdekében. Természetes a technikai vívmányok adta lehetőségeket is kihasználják az iskolák. Van, ahol az e-napló segítségével buzdítják a szülőket és diákokat, a gyerekek egymás között pedig a Facebook-ot használják leginkább.

Nagy a lelkesedés

Az általános iskolák versenye izgalmasan alakul, itt a harmadik helyen állandó a változás. Jelenleg az ötödik helyen áll a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola. Az intézmény igazgatóhelyettesétől, Poczkodiné Matesz Tímeától megtudtuk, nagy a lelkesedés az intézményben. A gyerekeknek nagyon tetszik a szavazós játék, és szünetben másról sem beszélnek, mint arról, hogy ki szavazott és ki nem. Az iskola vezetői azzal segítik a voksolást, hogy feltették az iskola honlapjára a legfontosabb információkat, sőt egy linkkel átirányítják a szavazni vágyókat a Boon-ra.

Az igazgatóhelyettes szerint a játék legnagyobb haszna, hogy a gyerekekben erősíti a közösségi érzést.

Az iskola egyik 7.-es diákjától, Apáthy Rebekától megtudjuk: a játék elején az osztályfőnökök lelkesítették a diákokat, hogy kattintsanak az iskolára. Most már a gyerekek egymást buzdítják. Rebeka elárulja: amióta tart a játék, jobbak lettek az osztályközösségek és az iskola közössége is. Hozzátette: a jó eredmény annak is köszönhető, hogy szeretik iskolájukat, mert tanáraik jól tanítanak, kedvesek és megértőek.


Itt lehet szavazni az iskolákra!


Miskolc - Mindenki szavazzon kedvenc iskolájára! Már nincs sok idő.

Miskolc - A diákok ismerősének az ismerőse is a Jókaira szavazott.

Miskolc - Napról napra egyre többen szavaznak kedvenc iskolájukra, játékunk félidejében több mint 19 ezren kattintottak valamelyik intézményre. Még mindig keressük a megye legjobb iskoláit, úgyhogy érdemes bekapcsolódni játékunkba.

Miskolc. A húszezret is meghaladta a szavazatok száma a Borsod Online-on folyó versenyben, amelyben a megye legjobb iskoláit keressük.

Szerencs - Félidejéhez érkezett játékunk, izgalmas verseny alakult ki az élen.

Miskolc - A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

Miskolc - A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

Miskolc - Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Miskolc - Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

Miskolc - Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Miskolc - Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

Miskolc - Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában