Izgalmasan alakul az iskolák közötti verseny

Akt.:
Izgalmasan alakul az iskolák közötti verseny
Izgalmasan alakul az iskolák közötti verseny
Szerencs – Félidejéhez érkezett játékunk, izgalmas verseny alakult ki az élen.

Új intézmény került a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunk élmezőnyébe. Péntek déli adatok szerint az általános iskolák között a harmadik helyre ugrott a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola. Mint kiderült, a szép eredmény nem véletlen, hisz ebben az intézményben is példátlan összefogás alakult ki a siker érdekében. Derda Péterné igazgatóhelyettes portálunknak elmondta: a szülők vették észre először, hogy az Észak-Magyarország versenyt hirdetett az iskolák között. A gyerekek bevitték az Északot az iskolába, és mutatták tanáraiknak. Ezután rögtön elkezdődött a szavazás. Otthon mindenki felment a Boon-ra és kattintott. A tanárok is megtették ugyanezt. Nemrég az iskola székfestő versenyt rendezett, ahová a környék több iskolájából jöttek tanulók. A diákok között itt is téma volt a szavazás. Kérdezgették egymást, hogy látták-e az új játékot, és leadták-e már a voksukat.

Az igazgatóhelyettes elmondta azt is: nemsokára ünnepséget rendeznek az iskola fennállásának 25. évfordulójára. Ide meghívják az intézmény volt diákjait is, így alkalom nyílik arra, hogy az ő figyelmüket is felhívják a szavazásra. Tehát várható, hogy még több voksuk lesz hamarosan. Derda Péterné elárulta: a diákok folyamatosan figyelik a verseny állását.

Összekovácsolja

Először csak az volt a cél, hogy Szerencs másik általános iskoláját legyőzzék, de most ennek a jó helyezésnek nagyon örülnek. Véleménye szerint rendkívül hasznos a játék, hiszen egy cél érdekében tudja összekovácsolni az iskola közösségét. És nem csak a diákokat, hanem a felnőtteket is: szülőket, pedagógusokat.

„A Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunk október 24-éig tart. Ekkor kiderül, melyik általános és melyik középiskola a nyertes.


Itt lehet szavazni az iskolákra! 


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?A megye legjobb iskolája – Reggel, délben és este is szeretünk szavazni

Miskolc – A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

A Földes sokáig vezetett, most a második helyen

Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.