Várjuk a szavazatokat, a Jókai is a legjobbak között

Akt.:
Illusztráció - Várjuk a szavazatokat, a Jókai is a legjobbak között
Illusztráció - Várjuk a szavazatokat, a Jókai is a legjobbak között
Miskolc – A diákok ismerősének az ismerőse is a Jókaira szavazott.

Amikor elindítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, még nem gondoltuk, hogy milyen izgalmas verseny kerekedik majd ki belőle. Úgy tűnik a legtöbb szavazatot összegyűjtött három középiskola stabilan tartja a helyét, de az általános iskolák között kemény csata dúl.

Hétfőn a harmadik helyre a miskolci Jókai Mór Református Általános Iskola ugrott. Kiss Klára igazgató örült a helyezésnek, bár azt nem tudta megmondani, minek köszönhető a jó eredmény, mert mint fogalmazott, komolyabb kampány nem folytattak annak érdekében, hogy minél többen szavazzanak az iskolára. Egyszer kihirdették az iskolarádióban, hogy elindult a játék, és akinek van kedve, szavazzon. Az igazgató szerint ez így is van jól, hiszen az iskola iránti szimpátiát az bizonyítja a legjobban, hogy ha különösebb ráhatás nélkül kattintanak sokan az intézményre. Hozzátette: az azonban valószínű, hogy a gyerekek buzdítják egymást, és hogy az osztályfőnökök is beszélgetnek a diákokkal a játék állásáról.

Megszervezték

A siker titkát az iskola egyik diákjától, Harsányi Milántól tudtuk meg. Elmesélte: miután az igazgatóhelyettes kihirdette, hogy szavazzanak minél többen az iskolára, a diákok rögtön leadták a voksukat. Aztán kezdődött a szervezkedés. Minden diák rávette a szüleit, hogy voksoljanak mindenütt, ahol csak tudnak. Aztán kihasználták a Facebook kedvező adottságait is, így minden diák ismerősének az ismerőse is az iskolára kattintott. De ezzel még nem volt vége. Felhívták az iskola egykori diákjait is, hogy el ne felejtsenek a Jókaira voksolni. Itt azonban nem állnak meg, jelentette ki Milán. Terveik között ugyanis a győzelem szerepel. Ők is arra pályáznak, hogy elnyerjék A„ megye legjobb iskolája” címet. Még van idő szavazatokat gyűjteni, játékunk ugyanis október 24-éig tart.


Itt lehet szavazni az iskolákra!


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?A legjobb iskolák máris az élen

Miskolc – Napról napra egyre többen szavaznak kedvenc iskolájukra, játékunk félidejében több mint 19 ezren kattintottak valamelyik intézményre. Még mindig keressük a megye legjobb iskoláit, úgyhogy érdemes bekapcsolódni játékunkba.

Iskolák versenye: 20 ezernél is több a szavazat

Miskolc. A húszezret is meghaladta a szavazatok száma a Borsod Online-on folyó versenyben, amelyben a megye legjobb iskoláit keressük.

Izgalmasan alakul az iskolák közötti verseny

Szerencs – Félidejéhez érkezett játékunk, izgalmas verseny alakult ki az élen.

A megye legjobb iskolája – Reggel, délben és este is szeretünk szavazni

Miskolc – A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

A Földes sokáig vezetett, most a második helyen

Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.