Keressük a legjobbakat, a Bláthy is az élbolyban

Akt.:
Keressük a legjobbakat, a Bláthy is az élbolyban
Keressük a legjobbakat, a Bláthy is az élbolyban
Miskolc – Mindenki szavazzon kedvenc iskolájára! Már nincs sok idő.

Már csak két hét van hátra a Borsod Online-on indított játékunkból, és kiderül, melyek a megye legjobb iskolái. Mivel az idő fogytán, érdemes még ma leadni a szavazatokat, hiszen a verseny kiélezett, és lehet, hogy az utolsó nap mindössze egy-két kattintás dönti majd el, ki kapja a megtisztelő címet, a vele járó serleget, és az egyoldalas bemutatkozási lehetőséget.

A miskolci Bláthy Ottó Szakközépiskola a középiskolák között jelenleg a negyedik helyet foglalja el, de szavazatainak száma már az ezret is meghaladja. Az iskola igazgatójától kérdeztük, minek köszönhető a szép eredmény.

Velenyák János portálunknak elmondta, tulajdonképpen a diákok összefogása hozta meg a sikert. A tanárok ugyanis nem szerveztek külön szavazási akciót. Az igazgató is az öregdiákoktól tudta meg, hogy elindult a BOON-on a verseny, ők találtak rá az internetet böngészve. Az iskolában aztán beszélgettek a tanárok egymás között a játékról, de a diákokat nem kellett különösen buzdítani, mert úgy tűnik, szívügyük, hogy iskolájuk jó helyezést érjen el a versenyben.

Még kell a kampány

Ez derült ki az egyik bláthys diák, Koroknai Sólyom szavaiból is. Mint mesélte, igyekeznek minden osztálynak szólni, hogy szavazzanak, a Facebook-on pedig van egy bláthys csoport, és ennek segítségével szinte minden diákhoz, sőt a volt diákokhoz is eljutnak. Erősíteni még az új diákoknál kell, mivel ők csak egy hónapja járnak a Bláthyba. Sólyom azt tervezi, hogy kampányt folytatnak majd az első évfolyamosoknál, és ezzel valószínűleg még növelni tudják szavazataik számát. Véleménye szerint fontos a játék, hiszen ha az iskola jó eredményt ér el, az üzenet a szülőknek is, hogy ide hozzák gyereküket tanulni. Sólyom úgy fogalmaz: ha lesz elég diák, akkor lesz elég pénz is, és nem kell csoportokat összevonni és mindenen spórolni.


Itt lehet szavazni az iskolákra!


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?Várjuk a szavazatokat, a Jókai is a legjobbak között

Miskolc – A diákok ismerősének az ismerőse is a Jókaira szavazott.

A legjobb iskolák máris az élen

Miskolc – Napról napra egyre többen szavaznak kedvenc iskolájukra, játékunk félidejében több mint 19 ezren kattintottak valamelyik intézményre. Még mindig keressük a megye legjobb iskoláit, úgyhogy érdemes bekapcsolódni játékunkba.

Iskolák versenye: 20 ezernél is több a szavazat

Miskolc. A húszezret is meghaladta a szavazatok száma a Borsod Online-on folyó versenyben, amelyben a megye legjobb iskoláit keressük.

Izgalmasan alakul az iskolák közötti verseny

Szerencs – Félidejéhez érkezett játékunk, izgalmas verseny alakult ki az élen.

A megye legjobb iskolája – Reggel, délben és este is szeretünk szavazni

Miskolc – A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

A Földes sokáig vezetett, most a második helyen

Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.